Liga 1

Primii 4 jucători la care renunță Gigi Becali după umilința cu Silkeborg: „Nu știam că sunt atât de slabi”

+21 Foto
Gigi Becali a anunțat primii 4 jucători care vor părăsi gruparea roș-albastră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

La o zi după umilința cu Silkeborg, finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a anunțat primii 4 jucători care vor părăsi gruparea roș-albastră în prima perioadă de mercato.

Răzvan Oaidă (24 de ani), Andrei Dumiter (23 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani) și Marco Dulca (23 de ani) se află pe lista neagră a latifundiarului din Pipera. 

Gigi Becali: „Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că sunt atât de slabi”

Patronul grupării roș-albastre a anunțat că Bogdan Rusu, Marco Dulca, Andrei Dumiter și Răzvan Oaidă vor părăsi vicecampioana României în următoarea perioadă: 

„Oaidă joacă de patru ani la Steaua (n.r. - FCSB), dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi.

Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?”, a declarat Gigi Becali, pentru cei de la digisport.ro. 

Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine
-- Gigi Becali pentru Fanatik

+21 Foto
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan

Clasament: FCSB, locul 13 în SuperLigă

FCSB ocupă poziția a 13-a în clasamentul SuperLigii, cu 11 puncte strânse în 10 meciuri disputate. Elevii lui Nicolae Dică au obținut numai două victorii în acest sezon de campionat: 3-2 cu Chindia Târgoviște și 3-2 cu FC Argeș.

În grupa de UEFA Conference League, FCSB se află pe ultimul loc, cu numai un punct câștigat în 3 partide. Roș-albaștrii au un golaveraj dezastruos: 1 gol marcat și 8 goluri primite.  

VIDEO. Silkeborg-FCSB 5-0 / Nicolae Dică: „Le cer scuze suporterilor pentru acest rezultat”

>

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.