Rugby

Derby-ul Dinamo - Steaua de pe Arcul de Triumf, decis în ultima secundă! Marile rivale se înfruntă și în semifinale

Daniel Plai a adus punctele decisive la ultima fază a derby-ului Dinamo - Steaua, 22-23 / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 October 2022

CSA Steaua a învins-o pe Dinamo în ultima etapă a play-off-ului Superligii Naționale de rugby, scor 23-22, datorită unei transformări reușite de Daniel Plai (28 de ani) la ultima fază a partidei.

În acest sezon, cele mai încinse derby-uri dintre marile rivale Dinamo și Steaua se dau la rugby. „Câinii” câștigaseră dramatic partida din turul play-off-ului, scor 28-27. Astăzi a venit rândul „militarilor” să întoarcă spectaculos.

Steaua, victorie la ultima fază în derby-ul cu Dinamo 

Meciul disputat pe arena „Arcul de Triumf” a fost decis de transformarea lui Daniel Plai, reușită dincolo de minutul 80. El a fost desemnat și cel mai bun jucător al derby-ului, autor a 13 puncte.

A fost o primă repriză grea. Am reușit să ne stăpânim după pauză și a ieșit victoria. Sincer, mi-a tremurat piciorul cu o fază înainte. La ultima acțiune am reușit să mă stâpânesc. Ne doream foarte mult victoria, știam că vom juca semifinala acasă! Ne dorim să câștigăm titlul
- Daniel Plai 

Steaua a încheiat play-off-ul pe locul secund și va disputa semifinala Superligii tot împotriva lui Dinamo, ocupanta locului 3. Va fi o singură manșă, în Ghencea. În cealaltă semifinală, liderul CSM Baia Mare va primi vizita lui SCM Timișoara.

Citește și alte știri din sportul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.