Liga 1

Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB

Marco Dulca // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 octombrie 2022

Dezamăgit de înfrângerea cu Silkeborg, 0-5, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat la ce jucători vrea să renunțe în perioada următoare.

Răzvan Oaidă (24 de ani), Andrei Dumiter (23 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani) și Marco Dulca (23 de ani) se află pe lista neagră a latifundiarului din Pipera, dar ultimii doi au o situație specială.

O singură variantă de transfer pentru Marco Dulca și Bogdan Rusu

Mijlocașul Marco Dulca a fost titular în Danemarca și a ieșit după prima repriză. Acele 45 de minute i-au fost suficiente lui Gigi ca să ajungă la concluzia că mijlocașul defensiv nu e îndeajuns de bun. 

Dulca mai poate juca în sezonul acesta doar la Chindia, iar atacantul Bogdan Rusu mai poate merge doar înapoi la Mioveni, pentru că ambii au bifat câte două legitimări în sezonul acesta, maximum permis de regulament. 

Gigi Becali: „Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că sunt atât de slabi”

Vineri, Gigi Becali a avut o serie de declarații dure la adresa rezervelor folosite în meciul din Conference League.

Oaidă joacă de patru ani la Steaua (n.r. - FCSB), dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi. Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. 

De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?

- Gigi Becali

VIDEO Nicolae Dică: „Le cer scuze suporterilor pentru acest rezultat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.