Liga 1

Conducerea Universității Craiova a ieșit la atac: „La noi, antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii. În iarnă se iau măsuri”

FC Argeș - CSU Craiova/ foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 October 2022

Pavel Badea, directorul Universității Craiova, a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, după înfrângerea cu FC Argeș, scor 0-1.

La fel ca antrenorul Mirel Rădoi, Pavel Badea a acuzat în primul rând atitudinea nepotrivită a jucătorilor. „Am intrat pe vârfuri. Vă garantez că dacă intru 10 minute pe teren, nu mă driblează nimeni, fie că trebuie să mă târăsc pe jos să îi prind”, spunea Mirel Rădoi la finalul meciului cu FC Argeș.

Pavel Badea, atac la adresa jucătorilor de la CSU Craiova

„Nu Mirel este problema, are dreptate. Este un profesionist, oltean. Unii s-ar putea să fie blazați și nepregătiți pentru performanță. În iarnă ar trebui să se ia măsuri de împrospătare a lotului, cu jucători care vor performanță. Cei actuali sunt blazați. 

Este clar că Mirel nu se mulțumește cu locul 7,8,9. La ce condiții avem, ar trebui să fim mereu în primele 3. Anul ăsta ne lipsește ceva, și nu mă refer la factorul șansă. În play-off te duce valoarea, concentrarea, nu norocul. Dacă el spune asta, care are o imagine clară, eu sunt alături de el. 

Din vară, parcă ne lipsește ceva, poate agresivitate, concentrare în ofensivă. Ajungem în fața porții, suntem aproape de a concretiza, dar nu e suficient. Dacă joci bine și pierzi nu poți face performanță. 

Din ce văd, antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii, din păcate. El trebuie să le transmită asta celor care nu realizează că joacă la Craiova”, a declarat Pavel Badea la Pro Arena.

Pavel Badea

Mirel Rădoi, după FC Argeș - CS Universitatea Craiova 1-0

După înfrângerea cu FC Argeș , Mirel Rădoi și-a criticat în direct jucătorii,

„E inconstanța pe care am văzut și în ultimii ani. În anumite momente de joc intervine și valoare. Ne învârtim cu același lot de jucători. În ultimii ani s-au tot schimbat antrenorii, lotul a rămas același. Va veni și rândul meu probabil!

Poate va veni momentul când va rămâne un antrenor și vor pleca jucătorii. Nu s-a spart nimic în vestiar, doar am avut o discuție cu băieții. Ne-am făcut de râs. Mă voi opri la cuvintele astea pentru că suntem la TV...

În situația în care suntem acum, se poate și mai rău. Prefer să mă dau la o parte decât să ajungem pe 9-10. Le-am zis și lor, dacă nu suntem în stare să ne ridicăm, atunci eu plec!”, a declarat Mirel Rădoi, la Orange Sport.

Mirel Rădoi: „Îmi vine să mă duc să-mi iau ghetele și să intru în teren”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.