Liga 1

Bătăi de cap la FCSB » Un om de bază a părăsit antrenamentul: „Are probleme foarte mari”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 09 October 2022

FCSB are probleme cu Joons Tamm înainte de meciul cu Petrolul de azi și de partida cu Silkeborg, din grupele Conference League.

  • Petrolul joacă acasă cu FCSB, de la ora 21:30, în etapa #13 din Liga 1. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1 

După ce a jucat cu probleme în meciul cu FC Argeș, fundașul central Joonas Tamm (30 de ani) a părăsit antrenamentul de vineri, acuzând noi probleme.

Joonas Tamm, probleme din cauza accidentării

Estonianul care a venit în vară și a devenit rapid om de bază la FCSB suferă de o tendinită, care i-a cauzat probleme și la partida cu FC Argeș. Acum, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că acesta a ieșit din antrenamentul de vineri și că prezența sa în următoarele partide este sub semnul întrebării.

„Să vedem cum rezolvăm problemele din defensivă, dacă Tamm va lipsi. Bouhenna e gata, dar e în urmă cu pregătirea. Nu e o situație facilă, dar cred că ne descurcăm. 

Tamm a ieșit din antrenament. Nu e bine. Are probleme. Tendinita îi creează probleme foarte mari. Prezența în meciul cu Petrolul e sub semnul întrebării”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Radunovic a venit la Belgrad. S-a antrenat, e bine. El s-a recuperat ca Florinel Coman și Edjouma
- Mihai Stoica

Joonas Tamm, om de bază la FCSB

Adus gratis, Tamm s-a impus rapid în formația roș-albastră. Fundașul a bifat 16 partide până acum, în toate competițiile, reușind 6 goluri.

Dacă acesta nu va putea juca în duelurile cu Petrolul și Silkeborg, Nicolae Dică vi nevoit să improvizeze în centrul defensivei și să mizeze pe un cuplu de fundași centrali format din Denis Haruț și Joyskim Dawa sau să-l folosească pe Rachid Bouhenna, jucător aflat în dizgrația lui Gigi Becali.

VIDEO Nicolae Dică: „Meciul cu Petrolul nu știu dacă e decisiv, nu m-am gândit la treaba asta”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.