Campionate

Cristiano Ronaldo, ademenit de Beckham cu un salariu uriaș » Când se poate face transferul

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 octombrie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, a discutat cu David Beckham pentru un posibil transfer la Inter Miami.

Patronul echipei din MLS i-a propus lui Ronaldo un salariu imens: 34 de milioane de euro pe an, potrivit Daily Star.

Ronaldo, dorit de Beckham la Inter Miami

Crsitiano nu a reușit să plece în vară de la Manchester United, in ciuda dorinței arzătoare. El și-a dorit să joace și în acest an în Champions League, lucru imposibil cu echipa de pe Old Trafford.

Ronaldo nu și-a găsit echipă și a rămas la Manchester Uniterd, unde între timp a devenit rezervă. Cristiano a fost titular doar în etapa a doua din Premier League, la 0-4 cu Brentford. A jucat în special în Europa League, acolo unde a marcat și singurul gol din acest sezon, cu Sheriff Tiraspol.

Acum, a apărut posibilitatea de a plece la Inter Miami. Obstacolul care ar sta în calea unui transfer în iarnă este suma de transfer cerută de Manchester United, de 10 milioane de euro. Americanii nu și-ar dorisă o plătească, având în vedere că Ronaldo intră în ultimele 6 luni de contract în ianuarie.

Dacă mutarea nu s-ar realiza în iarnă, sunt toate șansele ca Ronaldo să semneze cu Inter Miami în vara lui 2023, când va fi liber de contract. Discuțiile dintre Ronaldo și Beckham au fost confirmate și de jurnalistul portughez Pedro Almeida, specializat în mercato.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.