Liga 1

Henț evident, în careu, la Dawa, în Petrolul - FCSB » De ce nu a dictat penalty Horațiu Feșnic

+29 Foto
FOTO: Captură @Orange Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 octombrie 2022

Petrolul a cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 32 al meciului cu FCSB, la scorul de 0-0, pentru o minge care l-a atins evident pe Joyskim Dawa (26 de ani) în mână. 

Horațiu Feșnic a lăsat jocul foarte liber în prima repriză a meciului dintre Petrolul și FCSB. Și-a atras antipatii din ambele tabere, iar în minutul 32 și-a asumat o decizie majoră.

Dawa, henț nesancționat în Petrolul - FCSB

În minutul 32, Dawa, aflat în interiorul propriului careu, a încercat să respingă cu piciorul stâng o centrare venită din flancul drept al atacului ploieștean. Fundașul central al celor de la FCSB a lovit defectuos cu stângul, mingea i-a sărit evident în braț, dar „centralul” Horațiu Feșnic nu a reacționat, în ciuda protestelor vehemente ale „lupilor galbeni”.

FOTO: Captură @Orange Sport 1

Horia Mladinovici și Marius Badea, cei doi oficiali din camera VAR, nu l-au chemat pe Feșnic să revadă acțiunea. Conform ultimelor recomandări ale IFAB, dacă mingea lovește altă parte a corpului și ricoșează în braț, cum a fost în acest caz, faza nu se sancționează. 

Și FCSB a cerut penalty

Și FCSB a cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 28. Huja, fundașul central al Petrolului, a intrat puternic în Omrani și l-a doborât în interiorul careului. Feșnic l-a considerat un duel regulamentar, umăr la umăr, și a lăsat jocul să continue. 

FOTO: Captură @Digi Sport 1

VIDEO Zeci de fumigene aprinse de ultrașii Petrolului au oprit pentru câteva minute derby-ul cu FCSB

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.