Stranieri

Ce scriu italienii despre Ionuț Radu, care a încasat 4 goluri de la Napoli

Ionuț Radu, învins de 4 ori în Cremonese - Napoli // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 octombrie 2022

Portarul român Ionuț Radu (25 de ani) a încasat 4 goluri în meciul dintre Cremonese și Napoli, scor final 1-4.

Napoli a condus la pauză la Cremona, 1-0, cu gol Matteo Politano din penalty în minutul 26. Gazdele au egalat imediat după reluarea jocului, gol Dessers, dar totul s-a rupt pentru Cremonese în minutul 76.

O centrare a fundașului stânga Mario Rui, la bara a doua, l-a găsit pe Giovanni Simeone, care a finalizat cu capul, profitând de ieșirea neinspirată a lui Ionuț Radu.

În prelungiri, Napoli a mai punctat de două ori: Lozano, lăsat cu poarta goală de o pasă a lui Kvaratskhelia, și Olivera, care a înscris cu capul de lângă Ionuț Radu, iarăși păcălit de centrare.

Ce scriu italienii despre Ionuț Radu, care a încasat 4 goluri în Cremonese - Napoli

În ciuda greșelilor, au existat și intervenții bune ale lui Ionuț Radu. Prestația românului a fost notată cu 6 de varianta din Italia a publicației Eurosport: „Parade grozave la Anguissa și Raspadori. Poate ar fi putut face mai multe la centrarea lui Mario Rui, care l-a servit pe Simeone pentru golul 2”.

Gazzetta dello Sport a plusat, 6,5: „Apără poarta în fața lui Raspadori (de două ori), Anguissa și Lozano. Învins pentru 2-1, poate surpins de centrare”.

Cei de la Reppublica nu au fost la fel de darnici. Radu a primit nota 5: „Nu a ieșit cum trebuie în faza decisivă și a fost învins de lovitura de cap a lui Simeone”.

După 9 etape, Cremonese rămâne fără victorie în Serie A. Are 3 egaluri și 6 înfrângeri și ocupă penultimul loc, la 4 puncte de salvare.

Rezumatul VIDEO al meciului Cremonese - Napoli 1-4: goluri și parade Ionuț Radu

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.