Nationala

Gigi Becali a țipat în direct: „Edi, lasă, bă, filosofia! Ne faci filosofie și după aia mănânci bătaie. Câștigă și apoi te las”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 octombrie 2022

După ce România și-a aflat adversarele pentru preliminariile EURO 2024, Gigi Becali a avut un mesaj pentru selecționerul Edi Iordănescu.

Într-o intervenție TV, patronul FCSB s-a enervat pe fostul antrenor al echipei sale și i-a cerut acestuia, pe un ton ridicat, să apară mai puțin la televizor. 

Gigi Becali s-a enervat pe Edi Iordănescu: „«Lasă, bă, filosofia! Nu mai vorbi atât de mult la televizor!»”

„Pe mine nu mă interesează de națională. Nu mă interesează. Stai să vedem. Dacă vom câștiga două meciuri, mă interesează. Nu mă interesează dacă pierdem cu echipele mici. 

Eu de mic nu am acceptat bătaia. Nu mi-a plăcut să fiu la coadă. Mereu am vrut să fiu primul. Nu îmi place la coadă. Nu îmi place să mă bată toată lumea. Dacă eram cu Steaua pe locurile 5,7,12, nu mai făceam fotbal. 

Dacă batem Andorra și Belarus, voi vorbi cu dragoste despre națională. Dar bătăi, bătăi, bătăi, bătăi... Lasă-mă, frate, cu bătăi și cu filozofia. 

Pe Edi îl iubesc, dar îi transmit «Lasă, bă, filosofia! Nu mai vorbi atât de mult la televizor. Muncă, muncă și gata». Ne faci filosofie și după mănânci bătaie. Vai, dar ce filosofie ai făcut tu și ce mare inteligent ești... 

Și după te faci de râs și mănânci bătaie. Joacă și câștigă meciul. După aia filosofie, Edi. Câștigă astea două meciuri și după te las la filosofie! Du-te la televizor și fă filosofie după aia”, a spus Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre adversarii României în lupta pentru EURO 2024: „O grupă echilibrată”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.