Tenis

Imagini dezolante în Polivalenta din Cluj-Napoca » Tenis cu tribunele goale la Transylvania Open

+5 Foto
FOTO: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 octombrie 2022

Fanii tenisului nu s-au înghesuit în Polivalenta din Cluj-Napoca în prima zi a tabloului principal de la Transylvania Open. 

Tabloul principal al celui mai important turneu de tenis din România arată mult mai modest decât la ediția inaugurală de anul trecut. Atunci, printre participante s-au numărat Simona Halep și Emma Răducanu. 

Audiență modestă la Transylvania Open

Prima zi a competiției de la Cluj-Napoca a strâns cu greu peste 100 de spectatori în același timp. Imaginile din timpul meciului Yastremska - Korpatsch sunt dezolante. Doar câteva persoane, răzlețe, au privit meciul. 

Concomitent, pe celălalt teren improvizat în Polivalentă se juca meciul de dublu pierdut de Cristian și Ruse în fața lui Dart și Niculescu, scor 4-6, 7-5, 5-10. Și acolo audiența era extrem de modestă. 

Cel mai așteptat meci al zilei, cel dintre Ana Bogdan (46 WTA) și Jule Niemeier (74 WTA), programat și la o oră acceptabilă, după programul normal de muncă, a strâns în jur de 200 de persoane, după cum s-a putut observa pe transmisiunea live.

Prețuri mari, vedete puține la Transylavania Open

Transylvania Open 2022 ar fi trebuit să aibă la start două campioane de Grand Slam, pe Emma Răducanu și pe Barbora Krejcikova. Britanica a suferit o accidentare, iar sportiva din Cehia a câștigat duminică finala la Ostrava, în fața liderului mondial Iga Swiatek. Oboseala a făcut-o să renunțe la competiția de la Cluj-Napoca. 

Și prețurile piperate au contat. Un abonament pentru tot turneul costa între 750 lei și 950 lei.

VIDEO Emma Răducanu nu participă la turneul de tenis Transylvania Open: „Are o accidentare la încheietură”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.