Liga 1

Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat!

+21 Foto
Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 October 2022

Criza de la FCU Craiova se adâncește, după ce oltenii au fost învinși pe teren propriu de Chindia Târgoviște, scor 0-1. Fără victorie de trei meciuri, Marius Croitoru se află într-o situație limită la Craiova, viitorul său fiind sub semnul incertitudinii în acest moment.

Fluierul final al partidei de pe „Oblemenco” a adus un potop de huiduieli la adresa fotbaliștilor craioveni. Nici măcar Peluza Sud '97, care a încurajat necondiționat echipa până acum, nu a tolerat o nouă prestație submediocră a favoriților săi. Fotbaliștii au fost fluierați de ultrași în momentul când au venit să salute galeria, iar apoi a urmat o întâlnire de „gradul zero”.

Ce s-a întâmplat pe „Oblemenco”, după FCU - Chindia 0-1: Croitoru susținut, Mititelu înjurat

Marius Croitoru, pe care finalul de meci îl găsise îngândurat pe banca de rezerve, a mers la rândul său în apropierea peluzei. Liderii galeriei au discutat preț de câteva minute cu tehnicianul lui FCU, însă nu i-au solicitat acestuia demisia. Dimpotrivă, fanii i-au transmis că nu sunt mulțumiți de atitudinea jucătorilor și l-au aplaudat pe antrenorul instalat în vară. 

În schimb, Adrian Mititelu, în mâinile căruia stă soarta lui Croitoru, a fost înjurat de ultrași, semn că alegerea fanilor e una clară: vor ca Marius Croitoru să fie menținut la echipă, iar influența lui Mititelu să scadă. 

FOTO Ultrașii din Peluza Sud '97, ședință cu Marius Croitoru după meci

VIDEO Golul lui Popadiuc pune sub semnul întrebării viitorul lui Marius Croitoru în Bănie

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.