Liga 1

MM a comentat situația lui Croitoru la FCU Craiova: „Eu cred că asta se va întâmpla, 100%”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 octombrie 2022

MM Stoica, managerul de la FCSB, a vorbit despre situația lui Marius Croitoru, antrenorul lui FCU Craiova, care a lăsat de înțeles că ar putea pleca.

După 0-1 cu Chindia, Croitoru a susținut că „e nevoie de un șoc la echipă și că va avea o discuție cu patronul Adrian Mititelu. 

MM Stoica e sigur că Marius Croitorul nu pleacă de la FCU Craiova

Mihai Stoica e convins că Marius Croitoru se va baza pe suportul lui Mititelu și a numit unul din motivele scăderii de randament a „juveților”, care au ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga.

„Puteam să îl judecăm pe Croitoru dacă era şi Compagno. Una era Compagno, alta cine e în locul lui Compagno. Acum nu ştiu dacă Croitoru poate fi judecat. Când se strâng multe rezultate nefavorabile, apare frica. 

Eu cred că Adrian Mititelu îşi va arăta suportul 100% pentru Croitoru, mai ales, pentru modul cum a pus problema acum. E foarte greu să îţi faci mea culpa, e foarte greu, iar el a făcut asta”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Marius Croitoru: „Trebuie un șoc la echipă”

„Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător pentru rezultat, singurul vinovat sunt eu. Nu pot sta să-mi bat joc de oameni, de banii acestei familii. O să am o discuție cu nea Adi (n.r. - patronul Adrian Mititelu), să vedem exact ceea ce putem găsi.

În momentul de față, lucrurile nu sunt cum mi-aș dori să fie. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu. Trebuie un șoc la echipă. Cum noi ne-am pierdut încrederea, e clar că lucrurile nu sunt OK. Iar eu nu stau unde lucrurile nu sunt OK.

Cum spuneam, depinde mult și de modul în care pierzi. Poți pierde cu capul sus sau poți pierde în genunchi. Când pierzi de maniera asta, e clar că nu există un viitor. Rezultatele sunt totul. Am avut meciuri în care am jucat foarte bine, dar am luat gol în minutul 45, cum a fost cu Voluntari, Petrolul, CSU.

Nu mai ține de absolut nimic din ceea ce lucrez la antrenamente, e vorba de atitudine, de concentrare. Toate lucrurilea acestea i-au dărâmat și pe ei, dar, până la urmă, vina este a antrenorului. Domnul Mititelu a venit acum în vestiar, eu le-am explicat jucătorilor ceva, rămâne să avem o discuție”, a spus Croitoru după meciul cu Chindia, la Prima Sport.

FCU Craiova - Chindia. Popadiuc a dat lovitura pe „Oblemenco” » Greșeli în lanț în defensiva oltenilor

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.