Liga 1

Intrare criminală la UTA - CFR » Arbitrul a luat decizia greșită, dar a fost salvat de VAR + Explicațiile specialistului

+7 Foto
Isac, intrare criminală la Deac, în UTA - CFR/ foto: captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 October 2022

Damian Isac, mijlocașul central de la UTA, a avut o intrare criminală pe tendonul lui Ciprian Deac, în meciul cu CFR Cluj din etapa #13 din SuperLiga

Arbitrul Ionuț Coza a luat o decizie greșită în primă fază, arătând doar cartonașul galben. „Centralul” a fost ulterior chemat la marginea terenului de arbitrii din camera VAR, pentru a revedea faza. După mai multe reluări, Coza s-a convins de duritatea faultului, și-a corectat decizia și a arătat cartonașul roșu.

+7 Foto
captură Digi Sport

Isac, intrare criminală la Deac

În minutul 73, la 1-1, Damian Isac a luat o decizie de neînțeles. A intrat din spate la Deac, cu crampoanele direct pe tendonul „decarului” de la CFR Cluj, la o fază care nu se anunța periculoasă pentru poarta arădenilor.

Deac a rămas întins pe gazon, vizibil afectat de intrarea lui Isac. Mijlocașul CFR-ului nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit de Roger, în minutul 76. 

Isac a fost trimis la cabine doar după ce arbitrul Coza a revăzut faza pe monitorul de la marginea terenului, după ce inițial a arătat doar galben.

Marius Avram: „Mă așteptam să dea roșu”

Marius Avram, fost arbitru internațional, a comentat faza și a explicat de ce trebuia acordat cartonaș roșu

„Am fost surprins că a arătat cartonașul galben. A așteptat bine, s-a informat, dar apoi a luat decizia greșită, mă așteptam să arate direct cartonașul roșu din limbajul corpului. 

E atac din spate, cu talpa pe tendonul, pe călcâiul lui Deac, într-o zonă foarte periculoasă. Piciorul e întins, folosit ca o armă, cu crampoanele direct pe câlcâiul adversarului”, a declarat Marius Avram la „Digi Sport Special”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.