Liga 1

Dan Petrescu, „săgeți” către UTA: „Au stat 10 minute pe jos în final! Preferam să jucăm prost și să câștigăm”

+15 Foto
Dan Petrescu / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 October 2022

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a comentat deznodământul partidei de la Arad, cu UTA, încheiată 1-1. Afectat de moartea bunului său prieten Ilie Florian, cunoscut sub pseudonimul „Pisică”, antrenorul și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului cu „Bătrâna Doamnă”.

Tehnicianul campioanei en-titre consideră că, judecând după numărul mare de ocazii ratate de echipa sa, CFR Cluj ar fi meritat să plece cu toate punctele de la Arad, acuzându-i pe fotbaliștii celor de la UTA că au tras de timp în finalul meciului. 

Dan Petrescu: „Preferam să jucăm prost și să câștigăm”

„N-ai cum să fii mulțumit când conduci cu 1-0 și dai două bare. Am avut ocazii mari de tot, nu se compară ocaziile noastre cu șansele lor. Ocaziile mari au fost ale noastre, am condus cu 1-0...

Când am avut om în plus, adversarii noștri au stat o dată cinci minute pe jos, apoi au mai stat încă cinci minute pe jos. Și au fost doar cinci minute de prelungiri. Meritam victoria. 

Am jucat mult mai bine decât am făcut-o acum un an aici. Atunci am câștigat, acum am făcut egal. Preferam să jucăm prost și să câștigăm”, a spus Petrescu la Prima Sport.

Dan Petrescu: „E o zi foarte tristă pentru mine”

„(...) Dar a fost un context... jucătorii care-l cunoșteau pe prietenul meu au încercat să joace pentru el. Îi felicit, e un spirit extraordinar la această echipă. N-am ce să reproșez niciunui jucător. Când atitudinea e în acest fel, n-ai ce să zici. 

Azi e o zi foarte tristă pentru mine. N-aș vrea să mai vorbesc. Vreau să mergem să-mi văd prietenul, care a plecat într-o altă lume... apoi, dacă voi putea, să pregătesc meciul cu Slavia Praga. Să vedem dacă voi putea”, a declarat Petrescu. 

VIDEO Golul marcat de Boateng în prima repriză: fază fixă marcă-înregistrată a „feroviarilor”

>

FOTO Cele mai tari imagini ale partidei UTA - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului Alexandra Fechete

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.