Special

Fotbalistul român care l-a umilit pe Ilie Dumitrescu: „M-a întors de m-a zăpăcit: «Hai, bă, ridică-te!»”

Invitat în cel mai recent episod al podcastului „Profu' de sport”, Ilie Dumitrescu (53 de ani) a rememorat lecția de fotbal primită de la Claudiu Vaișcovici (59 de ani), într-un Oltul Scornicești - Victoria București.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 October 2022

Invitat în cel mai recent episod al podcastului „Profu' de sport”, Ilie Dumitrescu (53 de ani) a rememorat lecția de fotbal primită de la Claudiu Vaișcovici (59 de ani), într-un FC Olt Scornicești - Victoria București. 

În sezonul 1987/1988, Ilie Dumitrescu, 18 ani la acel moment, a fost împrumutat de Steaua la Oltul Scornicești. Din cauza concurenței acerbe, fotbaliști consacrați la acel moment precum Marian Popescu, Leța, Iftimie, Laurențiu, Pena, Turcu, Mihai Zamfir, Iulian Minea, „Mister” a fost reprofilat fundaș stânga.

Într-un meci disputat împotriva Victoriei București, l-a avut adversar direct pe Claudiu Vaișcovici, iar amintirile fostului mare atacant „militar” sunt savuroase.

VIDEO Ilie Dumitrescu, poveste fabuloasă cu Claudiu Vaișcovici: „M-a întors pe toate fețele, m-a umilit”

>

- De ce jucai fundaș?
- Ca să îmi facă și mie cumva loc, că erau numai fotbaliști. O chestie mișto: la un meci, eram fundaș și dau de Vaișcovici, jucam cu Victoria. Eu fundaș stânga, el extremă dreapta.

Claudiu Vaișcovici

- Era bun Vaișcovici.
- Băi, Cătăline! Ce-a putut să-mi facă-n meciul ăla ... M-a întors de m-a zăpăcit, m-a driblat când a vrut el, m-a depășit, să făcea că centrează, băgam alunecare și mă mai întorcea o dată, „hai bă, ridică-te!”, se mai făcea încă o dată... M-a umilit în meciul ăla! La meci cine crezi că era? Iordănescu!

Vezi și alte știri momente tari din podcastul „Profu' de sport”:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.