Liga 1

Adrian Mititelu jr, război pe Facebook cu fanii Craiovei: „Sunteți mai mulți aici decât la meciuri!” + Un suporter, înjurat direct de club!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 octombrie 2022

După plecarea lui Marius Croitou, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova a vorbit timp de 40 de minute, într-un live pe contul de Facebook al echipei. Adrian Mititelu jr, fiul său, s-a contrat în zona comentariilor cu suporterii.

Fanii olteni, aflați în conflict cu Mititelu, au urmărit monologul patronului Craiovei și au postat comentarii în care îl criticau, jigneau și înjurau pe omul de afaceri.

Adrian Mititelu jr, mesaje jignitoare în timpul conferinței tatălui său

Ultrașii oltenilor au primit răspunsuri la mesajele postate din partea lui Adrian Mititelu jr, dar și din partea contului oficial de Facebook al echipei.

Un fan a fost înjurat și jignit de contul oficial al clubului. „Mai taci, mă, în morții mă-tii că faci numai glume de retard. Crezi că ești amuzant, handicapatule?”, a fost mesajul postat de contul clubului.

Nici fiul patronului nu s-a abținut și i-a ironizat pe fani. „Sunteți mai mulți pe live decât pe stadion”, a fost primul mesaj al lui Adrian Mititelu jr, care i-a inflamat și mai mult spiritele.

După ce un suporter i-a răspuns, printr-un mesaj care nu mai este disponibil, fiul patronului a folosit un limbaj licențios.

„Băi, p***, vezi că după iar vii să te bagi în seamă cu noi. Vezi-ți de colindatul tău. Postez eu acum pe Facebook cum cereai bani pe tatălui meu. Întreabă-mă față în față în față când rânjești ca boul când mă saluți”, a scris Mititelu.

Adrian Mititelu s-a războit cu fanii: „Plângăcioșilor, batjocoriți clubul”

Patronul FCU Craiova a avut un discurs dur la adresa ultrașilor care îl contestă.

„Cu siguranță eu am multe informații, știu mai bine situația decât cei care vorbesc din auzite. Cu toată dragostea pentru fani, dar nu am văzut oameni mai plângăcioși. Am simțit nevoia de o schimbare. Nu mai puneți presiune, încetați cu mesajele. Nu se mai întoarce Croitoru! Nu voi puneți antrenor! Nu voi spuneți ce jucători sunt buni sau răi. Eu decid.

 Chiar dacă vă veți supăra, probabil că veți fi și mai puțini la meciuri, nu voi merge pe linia impusă de galerie. Apreciez galeria, dar nu fanii nu ei decid la echipă. Antrenorul e numit de cine are puterea în club. E anormal ca galeria să se întâlnească cu antrenorul. 

Nu mai puneți presiune! Ne băgați în debandadă și ajungem la retrogradare. Oameni buni, nu ați condus nimic și vreți să conduceți o echipă. Faceți o echipă în Liga 5. Nu suporterii știu mai bine ca mine. Am primit mesaje și aberații, ca să nu zic de injurii și alte lucruri jenante. 

Acest club nu se conduce de galerie. Nu galeria stabilește cine antrenează sau cine joacă. Ce se întâmplă de 10-15 ore e anarhie. Faceți rău echipei Toți au câte o idee, iar eu sunt prost... Mă învățați voi ce să fac. Eu înțeleg că e democrație, dar nici chiar așa... Nu se poate ca antrenorul să fie «zeificat», iar eu să fiu înjurat după meci? Mă înjurați voi când vreți? Nu merge așa...”, a spus Mititelu.

VIDEO Adrian Mititelu vrea să renunțe la FCU Craiova

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.