Liga Campionilor

Antonio Rudiger, eroul rănit! A avut nevoie de 20 de puncte de sutură la frunte: „Suntem în viață”

Antonio Rudiger, Foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 12 October 2022

Antonio Rudiger (29 de ani), stoperul lui Real Madrid, a fost izbit în plin de portarul lui Șahtior la o clipă după ce a înscris golul de 1-1 și s-a ales cu o tăietură urâtă pe frunte.

După patru etape, Real s-a calificat deja în „optimi”, la fel ca Manchester City, și, aproape sigur, va încheia grupa F pe locul 1. 

Egalul de la Varșovia cu Șahtior, cu un gol salvator chiar la ultima fază, în al cincilea minut de prelungire, nu l-a speriat pe Carlo Ancelotti. Și campioana Europei mai face pași greșiți uneori, iar antrenorul vede aspectele pozitive. 

Antonio Rudiger, lovit și cu pumnul. Apoi, ciocnire cap în cap! 

„E un lucru bun că ne-am asigurat prezența în «optimi» într-o seară mai slabă. Adversarii au schimbat sistemul, axându-se pe jucători care pasează între linii, a trebuit să căutăm marginile și n-a ieșit cum voiam... Golul lor ne-a făcut misiunea și mai grea”, a afirmat Ancelotti. 

Antrenorul italian a evidențiat că „într-o partidă foarte modestă, am demonstrat că nu ne predăm niciodată”. 

Pentru acest 1-1, Antonio Rudiger s-a sacrificat. Avansat în careul ucrainean la ultima centrare, a reluat mingea în plasă înainte ca portarul lui Șahtior să-l izbească pe stoperul Madridului cu toată forța. La lovit cu pumnul întâi, apoi cei doi s-au ciocnit violent cap în cap. 

Antonio Rudiger: „Ce nu te omoară te face mai puternic"

Trubin a avut și el arcada spartă, dar germanul a fost și mai rănit. „S-a ales cu o tăietură destul de mare pe frunte", a spus tehnicianul. 

Chipul lui Antonio era plin de sânge. A fost cusut în vestiar. „20 de puncte de sutură pentru a închide rana”, a dezvăluit Marca. 

„E conștient, râde, e fericit de gol”, l-a descris Ancelotti pe eroul rănit. „Ce nu te omoară te face mai puternic”, a comentat Rüdiger pe rețelele de socializare. A postat și o poză cu el în avion. Cu capul bandajat, și ochiul drept era acoperit de un pansament. Totuși, râdea: „Suntem în viață”. Alături, un emoticon cu un zâmbet larg.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.