Liga 1

CFR Cluj și-a instalat noul gazon » Cum arată lucrarea de 300.000 de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 October 2022

CFR Cluj a terminat de înlocuit gazonul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și a publicat primele imagini.

  • CFR Cluj - Slavia Praga se joacă joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena.

Cu o zi înainte de meciul cu Slavia Praga, din Conference League, CFR Cluj a prezentat pe contul de Facebook imagini cu noul gazon.

CFR Cluj și-a prezentat noul gazon

Lucrările au început pe 20 septembrie. Atunci a început decopertarea gazonului, în locul acestuia fiind montate rulouri noi. Prețul lucrării a fost de aproximativ 300.000 de euro.

Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor: meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon 

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, pe 14 septembrie

Astfel, CFR Cluj va putea juca joi pe noul gazon, contra cehilor de la Slavia Praga, într-un duel extrem de important pentru calificarea în primăvara europeană.

FOTO Imagini cu gazonul montat pe stadionul lui CFR Cluj

Deac ține să joace joi, cu Slavia

Deși luni seară, la Arad, a părăsit terenul pe targă, iar glezna dreaptă îi era umflată și învinețită și marți, Ciprian Deac, cel mai folosit jucător de la CFR Cluj în acest sezon, nu renunță și va încerca să fie pe teren împotriva cehilor.

Marți, surse din preajma echipei susțineau că veteranul ardelenilor a spus că nu renunță și că „o să încerc să joc joi seară, la returul cu Slavia Praga”. Șansele sunt mici, după unii aproape infime, dar Ciprian Deac a intrat de ieri la tratamente și își propusese ca azi să iasă deja la alergare, alături de colegi, să vadă dacă îi rezistă piciorul.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Slavia Praga

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.