Campionate

Vărul lui Erling Haaland are 18 ani, e leit cu atacantul lui Manchester City și tocmai a marcat un gol ULUITOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 October 2022

Albert Braut Tjaaland (18 ani), vărul lui Erling Haaland, starul care „distruge” tot în Premier League, pare să-i calce pe urmele atacantului de la Manchester City

La fel ca celebrul său văr, Tjaaland se remarcă în fotbalul din Norvegia. Ambii și-au făcut debutul la Byrne FK, echipă din al doilea eșalon al ligii norvegiene. Pe fondul partidelor bune, au ajuns la juniorii lui Molde, unde s-au impus încă de la primele apariții.

În prezent, Tjaaland, atacant la 1.85m, evoluează pentru echipa a doua a lui Molde și începe să iasă în evidență. Ultimul său gol a devenit viral pe rețele sociale, iar fanii l-au comparat deja cu celebrul său văr. 

Albert Tjaaland a câștigat o Cupă cu Molde și primește sfaturi de la Haaland

Albert Braut Tjaaland a fost transferat de Molde la vârsta de 16 ani, iar jucătorul s-a sfătuit cu Erling Haaland înainte de a ajunge la formația cu 4 titluri în campionatul Norvegiei: 

„Am ales Molde pentru că au condiții foarte bune. M-au primit excelent, au fost interesați de mine și mi-au transmis ce planuri au. Am vorbit cu Haaland, mi-a zis de Molde că este un loc unde pot să mă dezvolt ca jucător, dar am hotărât singur să vin aici”.

64 de goluriare Albert Braut Tjaaland, în 37 de meciuri, conform Marca

21de goluri are Haaland pentru naționala Norvegiei

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.