Liga 1

Se decide la CAF

Articol de Marian Căpăţînă  —  joi, 08 mai 2008

Blocată de Iaşi, Oţelul speră să-şi recupereze azi punctele pierdute la “masa verde” cu Vasluiul şi să meargă în Intertoto.

Devansată cu două puncte de FC Vaslui la “masa verde” în lupta pentru Cupa UEFA Intertoto, Oţelul avea nevoie ca de aer de victorie cu Poli Iaşi, dar şi de ajutorul Rapidului pentru a nu mai sta la mîna CAF. A doua cerinţă s-a rezolvat repede. În minutul 30, Rapid conducea deja cu 2-0 la Vaslui. Gazdele mai aveau nevoie doar să înscrie şi să cîştige. S-au năpustit din start spre poarta lui Brăneţ, dar goalkeeperul născut în Galaţi a făcut adevărate acte de vitejie în faţa fostei sale echipe.

În prima repriză, Galaţiul a in­tro­dus totuşi de două ori mingea în poar­tă, prin Jula (10, 40), dar go­lu­rile au fost anulate corect la sem­na­­lizările asistentului Sebasti­an Gheor­ghe. Primul pentru fault în atac, iar al doilea pentru ofsaid. Gaz­dele au dominat şi partea se­cun­dă, dar degeaba: 0-0 şi lupta pen­tru Intertoto se decide azi, la Cur­tea de Arbitraj. Pe te­ren a cîştigat Oţelul, în culise Vasluiul!

Popa lovit cu o brichetă!
La finalul meciului, suporterii Oţe­lu­lui şi-a vărsat nervii pe Ionuţ Popa. Tehnicianul Iaşiului a leşinat şi a a­vut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribuna I. Antre­no­rul de portari al oaspeţilor, Ioan Cîmpea­nu, a declarat: “Popa nu a putut ve­ni la conferinţă pentru că are gîtul înţepenit. El a fost lovit în cap cu ce­va contondent. Probabil cu o briche­tă, pe care am găsit-o lîngă locul incidentului şi pe care i-am predat-o observatorului Sorin Satmari”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.