Campionate

Fostul fotbalist de la PSG îl distruge pe Al Khelaifi, după dezvăluirile șocante din Franța: „O marionetă! Nu face nimic și nu-l respectă nimeni!”

Nasser Al Khelaifi, președintele de la PSG // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 octombrie 2022

Francezul Jerome Rothen (44 de ani), jucător la PSG între 2004 și 2010, nu are milă de actuala conducere a clubului, implicată într-un scandal de proporții.

Miercuri, jurnaliștii de la Mediapart au dezvăluit că PSG a contractat o agenție externă cu scopul de a crea o „armată” de conturi false de Twitter care să denigreze o serie de publicații și de persoane.

Printre cei țintiți s-a numărat inclusiv Kylian Mbappe, care în 2019 vorbise despre posibilitatea de a părăsi clubul.

Nasser Al Khelaifi, distrus de fostul fotbalist de la PSG: „O marionetă, nimeni nu-l respectă!”

În urma dezvăluirilor din Franța, fostul fotbalist Jerome Rothen, între 2004 și 2010 legitimat la PSG, a lansat un atac necruțător la adresa lui Nasser Al Khelaifi, președintele parizienilor.

„Este la PSG de 10 ani, iar managementul a fost un dezastru, nu contează că ne referim la jucători, antrenori sau director sportivi. Am auzit că Luis Campos este foarte nervos cu privire la situația din prezent. Nasser este responsabil, nu se poate ascunde.

El nu vorbește niciodată, nu face nimic! Este o marionetă pusă acolo acum câțiva ani, când qatarezii au venit la PSG. Nimeni nu-l respectă!”, a „tunat” Rothen la emisiunea pe care o moderează la RMC Sport.

Drept contraexemplu l-a oferit pe Jean-Louis Campora, fostul președinte de la AS Monaco: „Nu avea nevoie să fie la club de 20, 30 sau 40 de ani. Când intrai în biroul lui, știai că acolo exista respect și autoritate. Când intra în vestiar, îl puteai auzi precum bâzâitul unei muște”.

În cei 6 ani petrecuți la PSG, Rothen, fost mijlocaș stânga, a înscris 13 goluri și a oferit 40 de pase decisive în 180 de meciuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.