Liga 2

Pe Steliano Filip l-au refuzat, pe Nicolae Badea nu » Dinamo are de plătit peste 10.000 de euro

Steliano Filip // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 13 octombrie 2022

Steliano Filip (28 de ani), fostul fundaș stânga al lui Dinamo, a solicitat să-i fie plătită suma de 14.000 de euro, echivalentul a două salarii restante din perioada în care a activat pentru clubul alb-roșu. „Câinii” l-au refuzat.

Steliano Filip s-a despărțit de Dinamo în luna iulie, la un an și jumătate după ce revenise la clubul alb-roșu.

În momentul în care a bătut palma cu conducerea clubului privind rezilierea amiabilă a contractului, Filip agrease să renunțe la 4 salarii, echivalentul a 24.000 de euro.

Dinamo a respins cererea de plată formulată de Steliano Filip

Anterior, însă, fotbalistul în vârstă de 28 ani depusese o cerere de plată în valoare de 14.000 de euro, adică două salarii restante. 

În această săptămână, Dinamo a respins-o oficial, după o analiză din care a concluzionat că „este neîntemeiată raportat la faptul că jucătorul Steliano Filip, a renunţat în mod expres, definitiv și irevocabil la restanțele acumulate de 121.224,00 lei” (n.r. - echivalentul a 4 salarii lunare).

„Jucătorul nu mai are nicio altă pretenţie financiară, prezentă, trecută sau viitoare, sau de altă natură faţă de Club”, se mai arată în soluționarea cererii.

„Nu” lui Filip, „da” lui Nicolae Badea

În schimb, Dinamo a aprobat cererea de plată formulată de către ACS FC Dinamo București, clubul lui Nicolae Badea, care a solicitat suma de 58.164,40 lei, echivalentul a 11.784 de euro la cursul actual. Respectiva sumă reprezintă „sold neachitat de către debitoare”.

VIDEO » Dan Șucu îi pune la colț pe „băieții bogați” de la Dinamo

>

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.