Liga 1

Bogdan Stelea intervine în „scandalul Tamaș”, după dezvăluirile lui Nae Constantin: „Să-și vadă de treaba lui, habar n-are!”

Bogdan Stelea (54 de ani) l-a pus la punct pe Gabi Tamaș (38), după ce Nae Constantin (48), antrenorul Petrolului, a declarat că fundașul central l-a luat la rost pe chestiuni tactice.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 octombrie 2022

Bogdan Stelea (54 de ani) l-a pus la punct pe Gabi Tamaș (38), după ce Nae Constantin (48), antrenorul Petrolului, a dezvăluit astăzi că fundașul central l-a luat la rost pe chestiuni tactice.

Bogdan Stelea intervine în „cazul Tamaș”: „Să-și vadă de treaba lui!”

„În momentul în care ești antrenor, e greu să gestionezi o situație de tipul ăsta, când e vorba despre un jucător cu experiență, unul dintre liderii echipei. Mai ales că e un fotbalist care a demonstrat că e valoros. 

Tamaș e un gen aparte de jucător. Când aduci un jucător ca Tamaș, te aștepți la multe lucruri. El crede că e îndrepățit să spună lucruri și că are capacitatea să-și dea seama de anumite lucruri. Trebuie să-i dai senzația că-i un jucător important, dar să-l pui și la punct.

Eu le spun ceva din proprie experiență jucătorilor de peste 35 de ani, pentru că am fost și eu în postura asta. Cei care au senzația că știu ceva despre antrenorat habar n-au de nimic! Nu știu pe ce lume sunt! Tamaș să-și vadă de treaba lui! Cine e încă jucător nu știe nimic despre antrenorat, habar n-au!”, a declarat Stelea în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

AUDIO. Gabi Tamaș, înjurături și jigniri către fanii Petrolului! Audio incredibil: „Mă c*c pe ei! Cine p**a mea sunt ăștia?”

>

Mai multe știri despre Petrolul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.