Conference League

Scandări rasiste la CFR Cluj - Slavia Praga

+32 Foto
Slavia a fost încurajată la Cluj de peste 250 de suporteri / foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 13 octombrie 2022

Prima repriză a partidei CFR Cluj - Slavia Praga (2-0) a adus și unele momente reprobabile. Cei 250 de ultrași ai cehilor au recurs la scandări rasiste la adresa românilor.

La puțin timp după startul partidei, suporterii Slaviei au început să scandeze lozinci rasiste, în limba română. „Țiganii, țiganii!”, s-a auzit dinspre sectorul ocupat de galeria oaspete

Imediat, galeria CFR-ului a contracarat și a început să scandeze „România, România!”. 

Galeriile celor două echipe au un istoric tensionat. În 2019, când Slavia și CFR s-au întâlnit în play-off-ul Champions League, galeria praghezilor a capturat câteva dintre steagurile de brigadă ale „Peluzei Vișinii”. Săptămâna trecută, în timpul meciului tur, la trei ani distanță de la acel moment, ultrașii Slaviei au afișat steagurile luate clujenilor. 

CFR Cluj - Slavia Praga, întrerupt 15 minute după ce un suporter a suferit un infarct

Tot pe durata primei reprize, unui spectator i s-a făcut rău. Meciul a fost întrerupt aproape 15 minute.În minutul 26, la tribuna a doua, un suporter a avut nevoie de îngrijiri medicale. Spectatorii din jur au cerut de urgență intervenția medicilor.Doctorii campioanei au intervenit imediat, sărind în tribună. La scurt timp, a pătruns și ambulanța SMURD pe teren.

FOTO / Cele mai tari cadre din CFR Cluj - Slavia Praga

+32 Foto
CFR Cluj - Slavia Praga / FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.