Conference League

Imaginea serii după CFR Cluj - Slavia Praga » Bătuți a doua oară de campioană, cehii au îngenuncheat la finalul meciului

+32 Foto
Cehii au îngenuncheat la final în fața galeriei, după al doilea eșec în decurs de o săptămână contra campioanei României / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 octombrie 2022

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0 | Cehii au îngenuncheat la final în fața galeriei, după al doilea eșec în decurs de o săptămână contra campioanei României.

CFR a predat o lecție tactică și a învins-o și în retur pe Slavia Praga, scor 2-0, după un meci dominat autoritar de cehi. Clujenii au avut o posesie infimă (24%), dar au reușit, miraculos, să stopeze ofensiva furibundă a Slaviei. Campioana devine lidera grupei și se apropie de primăvara europeană!

CFR Cluj a îngenuncheat Slavia Praga și la propriu, și la figurat

Imediat după finalul meciului, jucătorii cehilor au îngenuncheat, spășiți, în fața propriilor fani, deplasați în număr de aproximativ 300 la Cluj.

Tensiunea nu a durat mult însă. După câteva zeci de secunde, jucătorii Slaviei s-au ridicat și au scandat alături de galerie.

VIDEO. „Nuntă” la CFR Cluj

Dincolo, la poarta cealaltă, a fost sărbătoare. Jucătorii celor de la CFR Cluj au celebrat cu stil, alături de fani, victoria cu Slavia Praga:

>

„Să moară mă-sa, hai în genunchi”

Imaginea surprinsă de Raed Krishan în Gruia a adus aminte de secvențele din martie 2011. Atunci, după un FCSB - FC Braşov 0-3, Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor, a venit cu ideea ca toţi jucătorii, antrenorii şi conducătorii să îngenuncheze în faţa suporterilor de la Peluza Nord. 

Să moară mă-sa, să ne punem în genunchi că altfel nu mai scăpăm de ăştia”, a fost mesajul lui MM către jucători, după care s-a pus în genunchi. Lăcătuş, antrenor în Ghencea la vremea respectivă, a refuzat să urmeze sfatul managerului general.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Slavia Praga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.