Conference League

Ilie Dumitrescu, uimit după FCSB - Silkeborg 0-5: „Voi ați văzut cum a dat Helenius?” » Ce îi reproșează lui Dică

+31 Foto
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 October 2022

Ilie Dumitrescu, 53 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a analizat eșecul usturător suferit de FCSB în fața lui Silkeborg. Roș-albaștrii au fost umiliți la București, 0-5, același scor înregistrat și în tur, pe terenul nordicilor.

„Eu sunt surprins de progresul făcut de echipele daneze în cupele europene. În trecut a mai fost Midtjylland, acum o vedem pe Silkeborg.(...) 

Credeam că, după ce s-a întâmplat în meciul tur, o să ne luăm niște măsuri de precauție

Ei ne-au surprins în zona lui Edjouma și în zona fundașilor centrali. Edjouma, pe faza defensivă, e un jucător care lasă spații mari. Pe urmă, fundașii noștri centrali... În seara asta, am suferit acolo, în zona centrală. 

E diferență foarte mare între modul în care am reușit să acoperim zonele, cum am gestionat cu West Ham, modul de agresivitate de atunci, și ce s-a întâmplat acum. Ce s-a întâmplat acolo și în ce zonă am ajuns... Trebuie să-ți pui și problema asta: echipa suferă în organizarea defensivă”, a spus Dumitrescu , aflat în studioul Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, impresionat de Silkeborg:  „E un exemplu această echipă”

(...)Se începe jocul cu 2-0 pentru adversar. Dică trebuia să ia în calcul și jocul elaborat și colectiv foarte bine pus la punct al lor. Au fost probleme în modul în care noi am tratat jocul fără minge. La Silkeborg, nu era un jucător care să nu se subordoneze planului tactic. Un exemplu! 

Au fost și unele momente.. .dacă Olaru făcea 2-1, poate se schimba puțin jocul. Apoi și la 3-0, cu faza cu Miculescu. Însă au fost multe probleme în organizarea de joc. Silkeborg a fost superioară. Purtătorul de balon de la Silkeborg avea două, trei soluții. E un exemplu această echipă. Trebuie să înțelegi că echipa asta are un joc eficient între linii. Voi ați văzut ce pasă a dat Helenius printre picioarele lui Bouhenna?”, s-a mirat Ilie Dumitrescu. 

CLASAMENT GRUPA B: FCSB e ultima

ECHIPĂMGP
1. West Ham49-412
2. Silkeborg412-46
3. Anderlecht42-34
4. FCSB41-131

FOTO / Cele mai tari imagini din FCSB - Silkeborg 0-5

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.