Conference League

Regretul lui Balaj după cele 4 meciuri de Conference League: „Dacă făceam asta, eram calificați”

Cristi Balaj/ președinte CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2022

Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a vorbit despre victoria ardelenilor cu Slavia Praga, 2-0, din grupele Conference League.

Balaj s-a arătat fericit, dar are și un regret: CFR a pierdut cu Sivasspor în etapa a doua, scor 0-1. Clujenii sunt în fruntea grupei, la egalitate cu turcii, cu 7 puncte.

Cristi Balaj , după CFR - Slavia 2-0: „Să rămânem cu piciorele pe pământ”

„Noi suntem aceiași care am fost și sezonul precedent. Încercăm să rămânem cu picioarele pe pământ. Ne-am bucurat. Bucuria pe care am avut-o e de scurtă durată, urmează meci de campionat, de cupă. Respectăm toate competițiile.

Avem jucători de calitate, mult peste media campionatului. Cu un antrenor cum este Dan am reușit să facem o echipă competitivă, să luptăm pe mai multe fronturi. O să avem 11 jocuri în 30 de zile și e important că avem experiența anilor trecuți. Să rămânem cu picoarele pe pământ. Dacă obțineam un egal cu Sivasspor, puteam spune că am fi fost calificați”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

Cristi Balaj, despre...

...despre decesul lui Ilie Florian, prietenul lui Dan Petrescu, alintat „Pisică”: „Ieri a fost o zi grea. A fost înmormântat un om apropiat. Un om minunat, special. Sunt fericit că a fost alături de noi și patronul echipei, după o perioadă lungă. Ne-a adus noroc. A vrut să fie alături de Dan, știe că «Pisică» a fost apropiat. Am demonstart că suntem o mare familie”.

...despre prezența fanilor la stadion: „Jucătorii au simțit că pot câștiga, au fost foarte încrezători, mai ales când au văzut câți suporteri erau la stadion. Fanii au stat și la final”.

...despre banii obținuți din Conference League: „Sumele au fost de 3 milioane de euro la calificare, 500.000 victoria, 166.000 suma pentru un egal. O calificare mai înseamnă 600.000 de euro. De aici se scad cheltuielile cu hotel, charter, care nu sunt mici. Noi nu face rabat de la nimic. De la Arad am venit cu charter și nu a fost un moft, a fost o necesitate”.

Conferință de presă Dan Petrescu, după CFR Cluj - Slavia Praga 2-0

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.