Liga 1

Pune la îndoială autoritatea antrenorului, după scandalul cu Gabi Tamaș: „Jucătorii se vor gândi că îi înregistrează și îi dă la suporteri”

Nicolae Constantin // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 October 2022

Daniel Chiriță (48 de ani), fost jucător la Petrolul, a comentat scandalul de la clubul ploieștean, unde Gabi Tamaș a înjurat suporterii într-o convorbire telefonică cu antrenorul Nicolae Constantin, pe care acesta din urmă a înregistrat-o și a trimis-o mai departe.

Fostul jucător de la Petrolul consideră că fotbaliștii nu vor mai avea încredere în Nicolae Constantin

Daniel Chiriță, fostul fotbalist în baza căruia se afla Tamaș în momentul în care l-a sunat pe Nicolae Constantin, se întreabă cum vor mai putea jucătorii să aibă încredere în antrenorul lor. 

„Stau și mă întreb cum va reacționa orice jucător cu nume mai important care vine la Petrolul și e abordat de Nae Constantin. Nu mai ai încredere să vorbești cu antrenorul, că dacă vrei să spui ceva, te gândești că te înregistrează și te dă la suporteri. Așa că te ferești.

Părerea mea e că Tamaș a comis greșeala totală, nu trebuia să facă asemenea afirmații la adresa suporterilor. Dar el, când bea, se transformă. Ăsta e Gabi Tamaș, își asumi asta când îl aduci la echipă, pentru că știi foarte bine ce s-a întâmplat de-a lungul vieții lui în fotbal, ce probleme are.

De ce Costel Lazăr a știut să gestioneze situația și i-a închis telefonul, dar tu i-ai răspuns? Cred că a fost premeditată, 100%. Ce o fi zis? «Ne deranjează, face gălăgie în vestiar, pune problema banilor, așa că hai să-l dăm afară. Cum? Îl provocăm, îi spunem de suporteri, iar el nu se poate abține și aruncă vorbe urâte»”, a precizat Chiriță la Pro Arena. 

AUDIO » Înregistrarea în care Gabi Tamaș înjură suporterii Petrolului

>

Ce spusese Nicolae Constantin

În cadrul conferinței de joi, Nicolae Constantin a susținut că nu l-a înregistrat pe Tamaș premeditat, ci că o aplicație instalată pe telefonul mobil a făcut-o automat:

„Înregistrarea care a apărut e făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat.

Am o aplicație, pentru că la un moment at am fost amenințat de cineva foarte urât și am preferat să îmi pun o aplicație care să înregistreze toate discuțiile.

În momentul în care au fost discuțiile că de ce pleacă Tamaș, a trebuit să ne justificăm într-un fel. Am dat înregistrarea către liderii galeriilor, pentru că erau întrebări din partea lor, nu își doreau această plecare. Mai departe, cum a ajuns în online, nu știu. Eu am dat-o doar galeriilor”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.