Conference League

Gigi Becali, primele cuvinte după umilința lui FCSB cu Silkeborg: „M-am închinat, da”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a asistat la liturghia Sf. Cuvioase Parascheva a doua zi după înfrângerea echipe sale cu Silkeborg, scor 0-5.

Becali s-a dus la Mitropolia din Iași pentru a se închina la moaștele Sfintei Parascheva, acolo de unde este nelipsit de mai mulți ani.

Gigi Becali, primele cuvinte după FCSB - Silkeborg 0-5

„În zilele acestea și mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbătorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, și atunci am venit să simt puterea harului. 

M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace, atragi oamenii”, a declarat Gigi Becali în curtea Mitropoliei din Iași, potrivit româniatv.net. Becali n-a scos o vorbă despre eșecul echipei sale.

Dumitru Dragomir, după FCSB - Silkeborg 0-5: „Nu e vina lui Becali”

Într-o intervenție la GSP Live după FCSB - Silkeborg 0-5, Dumitru Dragomir a identificat vinovații pentru eșecul din Conference League, Gigi Becali nefiind unul dintre ei.

„Ce vină are Becali? A băgat bani și a adus jucători. Nu el face strategia. Toată săptămâna face altcineva strategia. Nu vine Becali să zică cum să joace. Astea sunt povești. Nimeni nu știe ce joacă, absolut nimeni”, a declarat Dragomir la GSP Live.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.