Conference League

Gigi Becali nu mai are încredere în MM Stoica: „A demonstrat că nu se pricepe”

MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 October 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut un discurs haotic la TV după 0-5 cu Silkeborg, în care a vorbit și despre MM Stoica, managerul roș-albaștrilor.

Becali a declarat că MM Stoica nu e vinovat pentru umilința din Conference League, deoarece nu are o influență la echipă.

Gigi Becali: „MM Stoica nu se pricepe”

„Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. - de scouter), nu a demonstrat-o. Cunoaște fotbal, este enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. Ăsta e un dar. Nu dau vina pe el, nu mă mai iau după el de mult, pentru că mi-am dat seama că nu se pricepe.

El se pricepe la fotbal în general, știe să conducă staff-ul, să adune jucători. Tot ce înseamnă fotbal, MM știe, dar nu se pricepe să aducă jucători”, a declarat Gigi Becali la „Liga Digi Sport”.

Printre „țepele” atribuite de-a lungul anilor lui Mihai Stoica sunt jucători precum Andrey, Elton, Saban și Tatu.

Becali: „Dacă văd că sunt pe locul 7, mă retrag”

Gigi Becali a vorbit din nou despre retragerea din fotbal, susținând că plănuiește să renunțe la echipă.

„Ce, ne jucăm de-a fotbalul? Nu tată, la mine e pe rezultate. Ori faci reuzultate, ori nu faci. Dacă sunt pe locul 1 bine ,dacă sunt pe doi, nu mai fac. Dacă sunt pe 7, nu mai fac fotbal. Eu am fost pe 1, la bătaie cu Hagi (n.r. - în 2017), nu a vrut Dumnezeu. Dar să fii pe 3, pe 5, nu. Eu scot banii, îi vând și scot banii. 

Alte cheltuieli nu mai fac. Desființez echipa. Adică nu o desființez, o dau. Băgați bani. Nu vreau să fac ceva ce nu are viitor, nu văd viitorul”, a mai declarat Becali potrivit sursei menționate.

DEZBATEREA ZILEI, 14 octombrie » Cine e de vină pentru umilința europeană a FCSB-ului?

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.