Liga 1

Mutu, luat la rost pentru schimbarea făcută aseară: „Mai ai un astfel de jucător? Vreau să joace mai mult!”

Adrian Mutu și Alexandru Ioniță // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 octombrie 2022

Rapid s-a impus în deplasare contra lui FC Hermannstadt, scor 2-0, dar antrenorul Adrian Mutu a fost criticat în direct la TV pentru una dintre deciziile sale.

În minutul 76, imediat după ce Emmers a deschis scorul, tehnicianul giuleștenilor a decis să-l scoată pe Alexandru Ioniță II pentru a-l introduce pe Vojtus.

Decizia l-a nemulțumit pe Ilie Dumitrescu, care își dorește ca mijlocașul ofensiv de 27 de ani să prindă mai multe minute în tricoul Rapidului.

Ilie Dumitrescu s-a luat de Adrian Mutu

„Prima schimbare la Rapid e Ioniță și asta nu îmi place. Acum a zis că se simte bine, sper să nu îl mai scoată. A câștigat meciul la Craiova, a câștigat la Sepsi, cu Voluntari, a făcut acțiunea de la gol... Vreau să îl țină mai mult.  Acum, Mutu a fost inspirat ca nu l-a scos mai devreme acum.

Mai ai un Ioniță pe bancă? Îți spun eu că nu! Nici în lot, nici pe bancă. Sunt niște jucători în echipele de top care, chiar dacă nu sunt într-o seară foarte bună, trebuie să fie în teren.

Fizicul ar trebui să fie singurul aspect. Am făcut paranteza asta pentru că simt că băiatul ăsta poate face mai mult și nu ai alt Ioniță pe bancă. ”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

7a primit Alex Ioniță II din partea GSP, fiind unii dintre jucătorii care s-au remarcat în Hermannstadt - Rapid

În acest sezon, Ioniță a bifat 13 prezențe pentru Rapid, reușind 2 goluri și 4 assist-uri. Mijlocașul ofensiv nu a fost integralist în niciun meci până acum.

VIDEO Xian Emmers gol spectaculos în Hermannstadt - Rapid, după acțiunea lui Ioniță

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.