Stranieri

Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 octombrie 2022

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, s-a impus în deplasarea de la Verona, scor 2-1. 

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, s-a impus în deplasarea de la Verona, scor 2-1. Campioana en-titre a deschis scorul în minutul 9, profitând de autogolul lui Veloso. Gunter a egalat în minutul 19, iar reușita victoriei a venit pe final, de la Tonali. 

Cu această victorie, milanezii urcă pe locul 3 în Serie A. Au 23 de puncte, 3 sub liderul Napoli.

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut derby-ul cu Șahtior, scor 1-3, în runda cu numărul 7 a primei ligi din Ucraina. 

Duelul granzilor din Ucraina a fost dominat de eficiența lui Șahtior. Toate ocaziile au fost transformate în goluri, mai puțin penalty-ul irosit de Traore, în minutul 45.

Pentru „Il Luce” continuă sezonul sub așteptări. Este doar pe locul 9 în Ucraina, cu 9 puncte obținute în primele 6 runde. Ocupă ultima poziție și în grupa de Europa League, 0 puncte.

Neftci Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a câștigat cu 2-0 împotrva lui Kapaz, în etapa #10 din Azerbaidjan. Echipa românului venea după o înfrângere (1-3 cu Qarabag) și un egal (0-0 cu Turan). Neftci Baku este pe locul 3, cu 22 de puncte, 3  ami puține decât liderul Sabah Baku.

Denis Drăguș a marcat pentru Standard Liege în meciul cu Antwerp, scor 3-0, din etapa 12 din campionatul Belgiei. El a dus scorul la 2-0 în minutul 4, după o acțiune personală terminată cu un șut în vinclu. Este al treilea gol pentru Drăguș în acest sezon.

Al Raed, echipa lui Șumudică, Mitriță și Lung Jr., a pierdut cu Fateh, scor 0-1, în etapa 8 din campionatul Arabiei Saudite.

Mitriță a fost titular și a ratat un penalty în minutul 63. El a fost înlocuit pe finalul meciului. Silviu Lung Jr. a fost integralist. 

Aelxandru Maxim (32 de ani) a fost integralist la Gaziantep în victoria cu Konyaspor, scor 1-0, din etapa #10 din campionatul Turciei. Mijlocașul nu a avut realizări notabile. În acest sezon are 3 goluri și două pase decisive. 

Gaziantep este pe locul 9, cu 15 puncte, cu 3 mai puține decât Konyaspor, care ocupă poziția a treia.

Florin Andone (29 de ani) a înscris primul gol pentru Las Palmas, echipa din liga secundă spaniolă care l-a transferat în această vară. Atacantul român a punctat decisiv în duelul din deplasare cu Ponferradina, scor final 0-1. La gazde, stoperul Alex Pașcanu a fost integralist.

Las Palmas a trecut pe primul loc în La Liga 2, cu 23 de puncte, unul peste Alaves și 4 peste Albacete. 

Răzvan Marin (26 de ani) a fost introdus la Empoli în minutul 79 al meciului pe care Empoli l-a câștigat pe teren propriu, 1-0 contra celor de la Monza. 

În al 5-lea minut al prelungirilor, internaționalul „tricolor” a fost implicat într-o altercație cu italianul Nicolo Rovella (20 de ani). Adversarul l-a bruscat și l-a lovit cu capul în figură, nu foarte puternic, dar suficient cât să fie eliminat. Marin a văzut cartonașul galben.

Cu victoria de astăzi, Empoli a ajuns la 11 puncte și urcă pe locul 11 în Serie A.

Rady Drăgușin a fost integralist pentru Genoa în victoria 2-1 de pe terenul celor de la Consenza, în runda cu numărul 9 din Serie B. George Pușcaș a fost rezervă neutilizată la oaspeți. 

Cu victoria de astăzi, Genoa a urcat pe locul 5 în Serie B, la un punct de pozițiile direct promovabile.

Palermo și Pisa au remizat, scor 3-3, în runda cu numărul 9 din Serie B. 

Ionuț Nedelcearu a fost integralist la gazde și a văzut un cartonaș galben. Și Marius Marin, tot meciul pe teren la oaspeți, a fost avertizat. Olimpiu Moruțan și Adrian Rus nu au jucat la Pisa.

Cele două formații sunt vecine în subsolul clasamentului din liga secundă italiană. Palermo e pe 17, cu 8 puncte, iar Pisa pe 18, cu 7 puncte.

  • Kapaz - Neftci Baku (Reghecampf), ora 14:00
  • Șahtior - Dinamo Kiev (M. Lucescu), ora 17:00
  • Verona - AC Milan (Tătărușanu), ora 21:45

  • PAOK (R. Lucescu) - Olympiacos

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.