Liga 1

Nicolae Constantin, exasperat după eșecul din Bănie: „Să nu se mai chinuie, îi rezolvăm noi pe toți!”

+8 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 October 2022

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul „lupilor galbeni”, nu găsește explicații pentru golurile încasate în prelungiri.

Petrolul a condus în Bănie cu 1-0, dar a pierdut din cauza reușite semnate de Rivaldinho în prelungiri. „Lupii galbeni” au primit gol în minutele adiționale și în partida cu CFR Cluj (0-1) sau FC Hermannstadt (1-2).

Nicolae Constantin, după CS Universitatea Craiova - Petrolul 2-1

„Cred că adversarii noștri n-ar trebui să se mai chinuie să dea gol în 90 de minute, să aștepte prelungirile, că îi rezolvăm noi pe toți. Tot se vorbește de legea compensației, că va veni și invers. La noi nu e cazul... 

Te gândești după astfel de meciuri, de ce se întâmplă astfel de lucruri. Iei faza să vezi cine și ce a greșit, dar nu trebuie să se ajungă acolo. 

Nu cred că e lipsă de concentrare, e ghinion, e o frică de de a obține puncte. Nu-mi pot explica. Trebuie să muncim și să așteptăm următorul meci, altceva nu avem de făcut”, a spus Nicolae Constantin la Orange Sport. 

VIDEO Mirel Rădoi, tiradă la adresa jucătorilor Craiovei: „Eu pot sta 10 ani acasă, ei trebuie să-și caute serviciu”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.