Liga 1

Președintele Petrolului anunță ce se întâmplă cu Nicolae Constantin, după „cazul Tamaș” și seria neagră din Liga 1

Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2022

Costel Lazăr (60 de ani), președintele clubului Petrolul, sare în apărarea lui Nicolae Constantin (48), antrenorul echipei, arătat cu degetul după ce a înregistrat și le-a trimis liderilor de galerie convorbirea pe care a avut-o cu Gabi Tamaș, în care fotbalistul a înjurat suporterii.

În ciuda scandalului uriaș care a învăluit clubul ploieștean în ultimele zile, președintele Petrolului nu ia în calcul să-l demită pe Nicolae Constantin.

Zilele trecute, Constantin a recunoscut că el a făcut înregistrarea în care Gabi Tamaș poate fi auzit înjurând atât suporterii Petrolului, cât și pe Costel Lazăr.

Chiar și așa, Lazăr a asigurat public că Nicolae Constantin va rămâne în funcție.

Nicolae Constantin rămâne la Petrolul. Costel Lazăr îl confirmă în funcție

Mergem în continuare cu antrenorul pe care-l avem, cu toate că foarte multă lume încearcă să-l discrediteze și aruncă cu noroi în el, dar nu a făcut altceva decât să transmită un adevăr”, a anunțat Lazăr la PrimaSport.

Președintele Petrolului a vorbit și despre „cazul Tamaș”:

„Nae are un program care înregistrează toate convorbirile, pentru că la începutul campionatului a primit anumite critici și amenințări din partea cuiva, lucru despre care m-a informat și pe mine.

Probabil că a instalat acel program din dorința de a se proteja. Nae a trimis mai departe acele fragmente din convorbire doar liderilor din galerie. Mai departe, că ei au transmis-o către mass-media, nu e vina lui Nae, nu trebuie condamnat”.

Situația de la Petrolul este delicată și la nivel sportiv. „Lupii galbeni” au 5 înfrângeri la rând în Liga 1 și au căzut pe locul 8, cu 17 puncte adunate în 14 etape.

VIDEO » Nicolae Constantin admite: „Eu am făcut înregistrarea”

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.