Liga 1

Alibec a renăscut la Farul, dar nu-i convinge pe critici: „Fă-i varză la nivel internațional!”

Denis Alibec, în stânga, în meciul de campionat cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2022

Denis Alibec (31 de ani) a renăscut la Farul. A înscris de 5 ori în acest sezon de Liga 1 și a fost lăudat de Gică Hagi. Chiar și așa, fostul atacant român Viorel Moldovan are așteptări mai mari de la el.

De la revenirea la Farul, Alibec a dat jos din kilograme și are un randament excelent la nivel intern, 5 goluri și două pase decisive în 9 apariții pentru dobrogeni. Prestațiile sale la nivel internațional, în tricoul României, n-au fost, însă, la același nivel.

Viorel Moldovan, fostul atacant român cu 25 de goluri înscrise pentru echipa națională și aproape 200 la echipele de club, așteaptă ca Denis să ridice nivelul și pe plan internațional.

Denis Alibec e al patrulea golgheter din Liga 1, dar nu l-a convins pe Viorel Moldovan

„În campionatul intern stă foarte OK, surprinzător de bine. A slăbit destul de mult, e într-o formă bună. La națională s-a zbătut, dar nu a avut realizări.

Dar beneficiază de prea puține mingi și am văzut o nemulțumire din partea lui. Poate fi pus mai mult în evidență, iar jocul de la Farul îl avantajează.

Vreau mai mult de la el, de ce să spun doar că e bun pentru campionatul intern? Vreau să spun «Bravo, Alibec, i-ai făcut pe ăia varză» la nivel internațional!

E un atacant pe care ne bazăm, dar trebuie să demonstreze la nivel internațional”, a afirmat Moldovan pentru Orange Sport.

3 jucătoridin Liga 1 au înscris mai mult decât Alibec în acest sezon: Andrea Compagno, 9 goluri, plus Daniel Paraschiv și Baba Alhassan, ambii cu 6 reușite

Două goluriîn 23 de meciuri a înscris Alibec pentru prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2013

VIDEO » Gol spectaculos înscris de Denis Alibec în Liga 1, de la 30 de metri de poartă

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.