Liga 1

„Îmi dau demisia când vreau eu!” » Crăciunescu a început să râdă când l-a auzit pe Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali!”

Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 octombrie 2022

Ion Crăciunescu (72 de ani), fostul arbitru internațional, a fost extrem de amuzat de declarațiile lui Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, din conferința de presă premergătore meciului cu UTA.

  • FCSB - UTA se joacă de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange port 1

După umilința cu Silkeborg din Conference League, scor 0-5, și înainte de meciul cu UTA, Dică a fost întrebat dacă își dă demisia. „Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau!”, a spus antrenorul de la FCSB, reacție care l-a amuzat pe Ion Cărciunescu.

Ion Crăciunescu, după declarațiile lui Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali”

„Când citesc asta cu «îmi dau demisia când vreau eu, nu altcineva», mă gândesc că «uite că a venit un șef și peste Becali», așa scrie. Am citit ce scrie”, a declarat Ion Cărciunescu la emisiunea „Fotbal Club”.

„De dat afară tot îl dă afară celălalt (n.r. - Gigi Becali) când vrea”, a mai punctat fostul arbitru.

Nicolae Dică a răbufnit la conferința de presă

Dică s-a enervat la conferință când a fost întrebat de demisie și a admis că se gândește doar la viitor, nu la trecut.

„Scopul meu este să mă gândesc la ceea ce voi face mâine, poimâine, nu la ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus! Demisia mi-o dau când cred eu! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, a spus Nicolae Dică.

VIDEO. Nicolae Dică nu demisionează: „Sunt puternic! Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, nu când pierzi un meci”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.