Liga 1

Stelea le-a scos pe FCSB și Craiova din lupta pentru titlu: „Nu pot emite pretenții!” » Pe ce echipe mizează: „Doar ele se pot bate cu Farul”

Bogdan Stelea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 octombrie 2022

Bogdan Stelea (54 de ani), fostul portar al naționalei României, o consideră pe Farul favorită la titlu în Liga 1 și a numit două posibile contracandidate.

Farul este lider solitar în SuperLiga, cu 5 puncte peste Rapid, 33 față de 28. În etapa #14, echipa lui Hagi a trecut fără emoții de Universitatea Cluj, 2-0. Stelea consideră că Rapid și CFR Cluj sunt singurele care se pot bate cu „marinarii”. El le exclude pe Universitatea Craiova și FCSB.

Bogdan Stelea: „CFR și Rapid se bat cu Farul la titlu”

„Singura care e debusolată bine e FCSB. Craiova nu poate emite pretenții la titlu. Singurii cu care se pot lupta cu Farul la titlu sunt cei de la CFR, dar și Rapid este clar o candidată la titlu”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.ro.

Universitatea este pe locul 5 în SuperLiga, cu 22 puncte, în timp ce FCSB este pe 13, cu 14 puncte. În cazul unei victorii cu UTA, roș-albaștrii pot urca 7.

Gică Hagi a vorbit despre lupta la titlu

După victoria cu Universitatea Cluj, 2-0, Gică Hagi a dezvăluit singurul mod în care echipa sa poate emite pretenții la câștigarea titlului.

„Mai avem două meciuri, cu Rapid și FCU Craiova. Dacă vom ieși bine din aceste partide, puteți să ne luați în calcul pentru lupta la titlu. Încă suntem la început. Nu putem să spunem prea multe. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte”, a spus Gică Hagi la finalul meciului cu U Cluj.

VIDEO. Totul despre FCSB - UTA

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.