Liga 3

Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor

Astra se chinuie să adune suficienți jucători pentru meciuri. La 0-13 cu CS Dinamo, a jucat cu doar 10 oameni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2022

Astra Giurgiu, fosta campioană a României, continuă să înregistreze rezultate umilitoare în Liga 3. Vineri, giurgiuvenii erau conduși de AS FC Pucioasa, 0-12, moment în care arbitrul a oprit meciul pentru că rămăseseră doar cu 6 jucători.

Astra Giurgiu a început etapa 8 din Liga 3 pe ultimul loc în seria 4, cu zero puncte și un golaveraj șocant, 0-66. În runda cu numărul 8, adversară i-a fost echipa dâmbovițeană AS FC Pucioasa, locul 8 în seria 4.

Desfășurarea meciului a fost uluitoare. La pauză, echipa gazdă, antrenată de Vasile Bîrdeș, conducea cu 12-0, pe lista marcatorilor fiind și portarul echipei, care a înscris de la punctul cu var.

Meciul AS FC Pucioasa - Astra, oprit în minutul 47 după ce giurgiuvenii au rămas în 6 jucători

Astra a revenit pe teren pentru a doua parte cu doar 7 jucători. Patru dintre cei care au evoluat în prima repriză au rămas la cabine.

După doar două minute, unul dintre jucătorii Astrei s-a accidentat și nu a putut continua meciul, astfel că giurgiuvenii au rămas cu doar 6 jucători, iar arbitrul Eduard Belega a fost nevoit să încheie prematur partida, conform damboviteanul.com.

Regulamentul precizează că „un joc nu poate să înceapă sau să continue dacă una dintre echipe are mai puţin de şapte jucători”.

În urma victoriei, AS FC Pucioasa a ajuns la 11 puncte și a urcat pe 7 în seria 4, peste FCSB 2, care a adunat până acum 10 puncte.

Deși pe site-ul FRF nu apare rezultatul omologat pentru această partidă, scorul final ar trebui să fie cel din momentul opririi meciului, 12-0. Punctul 2 al articolului 34 din Regulamentul Disciplinar spune că „Dacă diferenţa de goluri la sfârşitul jocului respectiv este mai mare de 3-0, se va menține rezultatul din teren”.

Mai multe știri din ligile inferioare: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.