Campionate

Drake a pierdut peste jumătate de milion de euro pe El Clasico și un meci din Premier League

Drake, în tricoul Barcelonei // foto: Twitter @ FCBarcelona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2022

Rapperul canadian Drake, în vârstă de 35 de ani, a pariat 833.333 de dolari canadieni, echivalentul a 617.467 euro, pe două meciuri din fotbalul european.

Drake și-a împărtășit biletul cu urmăritorii săi de pe Instagram. „Această dimineață (n.r. - raportat la fusul orar din Toronto) va fi distractivă...”, a scris el.

Cunoscutul artist de peste ocean a pariat pe victoriile lui Arsenal și FC Barcelona în meciurile pe care cele două echipe le vor disputa astăzi. Dacă Arsenal a învins-o cu 1-0 pe Leeds United, Barcelona a pierdut cu Real Madrid în El Clasico, scor 1-3

Drake a pariat peste 600.000 de euro pe victoriile lui Arsenal și Barcelona

Arsenal era favorită împotriva lui Leeds, cotă 1.56, în timp ce Barcelona avea a doua șansă în clasicul Spaniei, cotă 3.00. Rezultă o cotă totală de 4.68 pe un bilet care i-ar fi putut aduce lui Drake aproximativ 2,89 milioane de euro.

Nu este prima dată când Drake publică pe Instagram pariurile făcute. În mai, canadianul a pariat 300.000 de dolari canadieni pe victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Spaniei din Formula 1, câștigat de Max Verstappen.

Drake are o conexiune specială cu Barcelona. Catalanii au purtat tricouri pe care apărea o bufniță aurie, pentru sărbătorirea faptului că Drake a devenit primul artist cu 50 de miliarde de ascultări pe Spotify. Platforma muzicală Spotify este sponsorul principal al Barcelonei.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.