Liga 1

Hagi știa de anul trecut că Farul va fi în topul Ligii 1: „Nimic nu e întâmplător!” » Ce i-a spus căpitanului

Gică Hagi/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2022

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul Farului, a vorbit la conferința de presă de la finalul meciului cu U Cluj (2-0) despre strategia clubului din acest sezon, în care este lider.

Farul a ajuns la 33 de puncte în 14 meciuri, cu 5 peste Rapid, echipa de pe locul doi. Hagi a explicat cum a gândit strategia de transferuri din vară și a vorbit despre accederea în play-off ca principal obiectiv. Totuși, după meciul cu U Cluj, Hagi recunoștea: „Dacă vom ieși bine din meciurile cu Rapid și FCU Craiova, puteți spune că ne batem la titlu”.

Hagi: „Trebuie să ai viziune, nimic nu e întâmplător”

„Noi am făcut un lot competitiv așa cum am putut. Noi, cum n-avem bani de transferuri, aducem jucători liberi. Contează să fim iuți pe piață. Am avut noroc, șansă. Anul trecut i-am spus căpitanului (n.r. - Ionuț Larie) că voi face o echipă care se va bate foarte sus, dacă voi fi pe bancă. Dacă nu, n-o să mai fiu pe bancă. 

Trebuie să ai viziune, să știi să faci lucrurile, nimic nu e întâmplător. E o muncă bine făcută. În fiecare minut, oră, zi ne-am gândit cum să aducem jucători cu experiență atât în România, cât și internațional. 

Avem și un grup de tineri, deși încă nu i-ați văzut pe toți. Nu are rost să vorbim de mai mult de calificarea în play-off. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să fim echilibrați. Asta spun și echipei, trebuie să luăm următoarele 3 puncte”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului cu U Cluj.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.