Liga 1

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2022

Întrebat cu cine l-ar înlocui pe Nicolae Dică dacă ar avea putere de decizie la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al clubului, a ezitat, dar l-a numit în cele din urmă pe Cosmin Olăroiu (53).

După înfrângerile consecutive ale roș-albaștrilor din grupele Conference League, 0-5 cu Silkeborg atât în tur, cât și în retur, s-a pus problema demiterii lui Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei.

Ca atare, Mihai Stoica a fost întrebat pe cine ar angaja în locul lui Dică, în cazul în care ar avea putere de decizie la FCSB, acolo unde mutările importante sunt făcute exclusiv de patronul Gigi Becali.

Mihai Stoica l-ar angaja pe Cosmin Olăroiu la FCSB, în cazul plecării lui Nicolae Dică

Stoica a ezitat, dar l-a numit în cele din urmă pe Cosmin Olăroiu, în prezent „principal” la Sharjah, în Emiratele Arabe Unite.

„Dacă Dică renunța și Gigi voia să aducă un antrenor în locul lui, în niciun caz nu vorbea Gigi cu mine despre asta. Vă spun asta 100%, nu 99,99%”, a spus MM inițial la Orange Sport.

Întrebat dacă ar merge pe mâna unui român sau unui antrenor străin, oficialul de la FCSB a răspuns: „Olăroiu este antrenor străin sau român?

Cosmin Olăroiu a pregătit-o pe FCSB în două rânduri, iar din 2011 antrenează exclusiv în Asia, unde și-a clădit o reputație foarte bună. Olăroiu a câștigat titlul în România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China.

Oricum, Nicolae Dică a anunțat că nu va demisiona: „Demisia mi-o dau când cred eu! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”.

VIDEO » Cosmin Olăroiu: „Eu m-am îmbogățit în străinătate”

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.