Liga 1

Pustiu! Imagini dezolante surprinse la Arena Națională, înainte de FCSB - UTA

FOTO: Iosif Popescu (GSP.ro)

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 16 octombrie 2022

Împrejurimile Arenei Naționale erau pustii cu o oră înaintea meciului dintre FCSB și UTA, din runda cu numărul 14 a Ligii 1. Pe stadion sunt prezenți aproximativ 6.000 de oameni, estimare neoficială.

Umilințele suferite de FCSB în „dubla” cu Silkeborg din Conference League, 0-10 la general, au tăiat entuziasmul fanilor bucureșteni. Reporterii GSP au surprins imagini dezolante de la Arena Națională, cu mai puțin de o oră înaintea partidei cu UTA. 

VIDEO. Imagini de la Arena Națională, cu o oră înainte de FCSB - UTA

>

În cadrele înregistrate de GSP din dronă pot fi observate doar câteva zeci de persoane care se îndreaptă spre porțile Arenei Naționale. 

Audiența va fi una mai scăzută decât la disputa de joi, contra lui Silkeborg, când doar 9.103 de spectatori au urmărit meciul pe viu. La meciul cu UTA va fi prezent și un grup de susținători din Arad. 

La finalul primei reprize, când tabela arăta 2-0 pentru Silkeborg, FCSB a fost huiduită de propriii fani. „Jucați fotbal!” s-a auzit și în minutul 16, după golul lui Klynge. La 0-4, susținătorii din Peluza Roș-Albastră și-au părăsit locurile în semn de protest.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.