Liga 1

Opinie categorică la GSP Live, după FCSB - UTA 2-1: „Chiar dacă se califică spectaculos în play-off, va fi greu să prindă podiumul”

+22 Foto
FCSB - UTA/ FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 October 2022

Narcis Răducan, fost oficial la FCSB, a comentat victoria roș-albaștrilor cu UTA, scor 2-1, la GSP Live.

Fostul fotbalist al Stelei consideră că FCSB are șanse să ajungă în play-off, dar vede clasarea pe podium la final de sezon greu de atins. Roș-albaștrii sunt pe locul 7, cu 17 puncte, două sub Sepsi, echipa de pe locul 6.

VIDEO. Narcis Răducan, la GSP Live: „FCSB are șanse mici să prindă podiumul”

>

„Era un meci important după cutremurul din Conference League (n.r. - 0-10 în dublă manșă cu Silkeborg). Au trecut acest examen, nu fără emoții, pentru că nu a fost un galop de sănătate. Importante sunt cele 3 puncte, ușor ușor se închid rănile după ce s-a întâmplat în Conference League. 

FCSB este o echipă care trebuie să atace în continuu. Punctele vulnerabile din defensivă sunt ascunse atunci când atacă. Asta se poate întâmpla mai ales în Liga 1. Atunci când întâlnesc o echipă curajoasă, cu potențial ofensiv, au probleme. 

Acest campionat diferă de celelalte, când FCSB avea o serie de invincibilitate. Sunt multe echipe de locurile7-8, care pot pune probleme. Importante sunt victoriile. Ei nici nu trebuie să se uite cu cine joacă, ei trebuie să facă puncte. Și-au asumat parcursul ăsta. 

Și cu o calificare spectaculoasă în play-off, nu va fi ușor să prindă podiumul. Sunt echipe care au luat avans, Farul, Rapid. În primul rând să bifeze calificarea, să ia pas cu pas. Să ajungă în play-off și să încerce să termine cât mai sus, pentru că de titlu sunt prea departe”, a spus Narcis Răducan la GSP Live.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.