Campionate

Guardiola „sare la gâtul” arbitrului, după înfrângerea cu Liverpool: „A dat fault la gol doar pentru că am marcat noi”

+12 Foto
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2022

Manchester City a pierdut în deplasare cu Liverpool, scor 0-1, în derby-ul etapei #11 din Premier League. La final, Pep Guardiola a avut un discurs dur la adresa arbitrului Anthony Taylor.

„Centralul” englez a lăsat jocul să continue, chiar dacă unele faulturi au fost evidente. Chiar i-a arătat cartonașul roșu pentru proteste lui Jurgen Klopp, după ce germanul a făcut o criză de nervi pe margine. 

Totul a plecat însă de la o decizie a lui Taylor, care a lăsat jocul să continue în ciuda unui fault al lui Bernardo la Salah. Portughezul s-a urcat pe „Mo”, dar arbitrul nu a dat nimic, fapt ce a stârnit furia lui Klopp.

Și Guardiola a avut reproșuri la adresa arbitrului. Manchester City reușise să deschidă scorul pe Anfield, dar golul lui Foden a fost anulat după consultarea VAR, pentru un fault comis de Haaland la construcția fazei.

Pep Guardiola, atac la adresa lui Anthony Taylor

„Arbitrul a venit la noi, antrenorii, și ne-a spus că lasă jocul liber. Au fost un milion de faulturi. Doar după ce a văzut că am marcat noi a decis că nu mai lasă jocul liber”, a spus Pep Guardiola, citat de BBC.

Apoi, Pep a trecut la analiza jocului: „Am avut câteva ocazii fantastice. Am fost curajoși pe tot parcursul meciului, am jucat exact așa cum trebuia. Nu am niciun regret sau nemulțumire față de joc.

Am fost foarte buni, dar am făcut o greșeală și au profitat. Au fost foarte cinici”.

Video. Rezumat Liverpool - Manchester City 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.