Liga 1

Ciprian Marica, înțepături către Nicolae Dică: „Radaslavescu nu dădea totul la Hagi? Mai contează și cu cine lucrezi”

Eduard Radaslavescu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 October 2022

Ciprian Marica (37 de ani), oficialul de la Farul, l-a „înțepat” din nou pe Nicolae Dică, după ce-l criticase și la finalul meciului retur cu Silkeborg (0-10 la general), când a spus că tehnicianul de la FCSB „ar trebui să își rupă carnetul de antrenor”.

După 0-5 cu echipa daneză, Gigi Becali se lansa într-un atac asupra jucătorilor și seriozității lor în timpul antrenamentelor, unul dintre cei vizați fiind Radaslavescu, jucătorul cumpărat de la Farul în vară. 

„Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Cum, mă? Stai lângă el și pune-l la muncă”, spunea Gigi Becali la Prima Sport 1.

Ciprian Marica: „Radaslavescu nu lucra la Hagi?”

„Radaslavescu atunci când era la Hagi, nu lucra cu el la antrenamente, nu dădea totul? Mai contează și cu cine lucrezi. M-am bucurat că Becali s-a dus la echipă să simtă vestiarul. Nu ți poate transmite altcineva exact ce se întâmplă acolo. 

Alta e când îți iei singur informațiile de la echipă, despre ce se întâmplă acolo, și nu când primești informații cu tentă. Revin la Radaslavescu. E greu de crezut că acest jucător nu se pregătește. Trebuie să știi să crești un puști, nu e de ajuns să îl iei la echipă”, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.