Liga 1

Dan Petrescu, după „dubla” FCSB - Silkeborg: „Dacă pierdeam eu de două ori cu 5-0, eram atacat 3 luni”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2022

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a vorbit despre dublul eșec cu 0-5 al celor de la FCSB cu Silkeborg, în grupele Conference League.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Petrescu a fost întrebat dacă e solidar cu situația lui Nicolae Dică. 

Dan Petrescu, după FCSB - Silkeborg 0-10 la general: „Dacă pierdeam eu, eram criticat 3 luni”

„Eu de alți antrenori vorbesc numai de bine. Nu îmi place să iau la mișto pe nimeni. Dacă pierdeam noi de două ori cu 5-0, eram atacat 3 luni de zile. Ei abia așteaptă să pierdem și se roagă, mulți dintre ei.

Eu nu am fost rău cu nimeni, mai ales când suferă. De ce să fiu rău cu alți antrenori? Eu respect toți antrenorii, încerc să îi laud. Dacă alți antrenori se duc pe la televizor și își dau cu părerea despre mine, e părerea lor. E democrație, fiecare face ce vrea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Dan Petrescu, despre calificarea din grupele Conference League: „Suntem la mâna noastră”

Dan Petrescu a vorbit și despre șansele ca CFR să iasă din grupa de Conference League. După dubla victorie cu Slavia Praga (1-0, 2-0), clujenii conduc grupa alături de Sivasspor. Ambele echipe au 7 puncte.

Dacă noi ne vom califica în primăvara europeană, e un bonus. Din păcate, rezultatul lui Sivasspor nu ne-a ajutat (n.r. - 2-1 cu Ballkani). Dacă Sivasspor făcea egal, aveam șanse mult mai mari. Acum suntem tot la mâna noastră, cu o victorie ne calificăm în primăvară.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.