Campionate

Blestemul lui Drake! FC Barcelona, pe o listă nedorită după înfrângerea suferită în fața lui Real Madrid, în „El Clasico”

FC Barcelona a fost lovită și ea de „blestemul Drake”. FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2022

FC Barcelona a fost învinsă de Real Madrid, scor 1-3, în episodul 250 al derby-ului campionatului spaniol. 

Catalanii au avut imprimate pe tricouri o bufniță, logo-ul celebru al rapperului canadian Drake (35 de ani). Decizia a fost luată în acord cu Spotify, sponsorul principal al celor de la FC Barcelona, care a hotărât să îl „premieze astfel” pe Drake, care a devenit primul artist ce a atins cifra de 50 de miliarde de stream-uri pe această platformă de muzică. 

Nord-americanul le-a purtat ghinion elevilor lui Xavi, care au intrat astfel pe o listă de echipe și sportivi celebri cărora Drake nu le-a purtat noroc de-a lungul anilor. 

Manchester United, PSG, Crystal Palace, Sergio Agüero sau Anthony Joshua, victime ale „blestemului Drake”

„Blestemul Drake” a făcut mai multe victime din rândul sportului, notează englezii de la Daily Mirror

Prima echipă lovită de „blestemul Drake” a fost Manchester United. Fostul jucător al „diavolilor roșii”, mijlocașul francez Paul Pogba (29 de ani) s-a fotografiat cu rapperul canadian cu 4 zile înainte de eliminarea grupării din Manchester din Cupa Angliei. United a fost învinsă de Wolverhampton Wanderers, în sferturile de finală ale competiției, cu scorul de 2-1. 

  • Paul Pogba, alături de Drake, în martie 2019

O lună mai târziu, Wilfried Zaha (29 de ani), extrema stângă a celor de la Crystal Palace, s-a pozat cu Drake, ulterior postând fotografia pe contul personal de Twitter. La numai câteva zile distanță, Crystal Palace era învinsă cu scorul de 3-1 de Manchester City. 

  • Wilfried Zaha s-a pozat cu Drake în aprilie 2019

Layvin Kurzawa (30 de ani), fundașul stânga francez al celor de la PSG, îmrumutat în acest moment la Fulham, s-a pozat alături de Drake pe data de 12 aprilie. Două zile mai târziu, parizienii erau învinși în campionat de Lille, scor 1-5. 

  • Layvin Kurzawa, alături de Drake

Sergio Agüero a ratat un penalty pe data de 9 aprilie 2019, în înfrângerea suferită de Manchester City în fața celor de la Tottenham, scor 1-0, la o lună distanță de la întâlnirea cu Drake. 

O altă victimă a „blestemului Drake” a fost pugilistul britanic Anthony Joshua. Luptătorul s-a fotografiat alături de rapperul canadian în martie 2019. La 3 luni distanță, Joshua era învins de americanul Andy Ruiz Jr, într-o luptă ce a avut loc la New York. 

  • Anthony Joshua, alături de Drake

VIDEO. Rezumat: Real Madrid-FC Barcelona 3-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.