Liga 1

Echipa-fantomă după minutul 90 » Procentaj incredibil în Liga 1: se prăbușesc în prelungiri

6 dintre cele 17 goluri încasate de Petrolul în actuala stagiune de Liga 1 au venit după minutul 90. Astfel, trupa de pe „Ilie Oană” a pierdut 4 puncte în prelungirile meciurilor.

Articol de Liviu Manolache, Alexandru Barbu  —  Monday, 17 October 2022

6 dintre cele 17 goluri încasate de Petrolul în actuala stagiune de Liga 1 au venit după minutul 90. Astfel, trupa de pe „Ilie Oană” a pierdut 4 puncte în prelungirile meciurilor.

După un start bun de sezon, în care prahovenii au cochetat inclusiv cu zona play-off-ului, nou-promovata a luat-o la vale. Formația antrenată de Nae Constantin are 5 înfrângeri la rând în campionat și se clasează în prezent pe locul 9, cu 17 puncte acumulate în 14 etape. 

Petrolul devine o fantomă după minutul 90

Runda precedentă, Petrolul a fost aproape să iasă din criza alimentată și de „cazul Tamaș”. Prahovenii au condus-o pe CS Universitatea Craiova până în minutul 75, dar au plecat acasă fără niciun punct.

Golul lui Rivaldinho din prelungiri a confirmat una dintre regulile actualului campionat: Petrolul devine o formație de pluton după minutul 90.

Partida de pe „Ion Oblemenco” a fost a 6-a în care Petrolul a fost „perforată” după terminarea timpului efectiv de joc. În total, „lupii” au pierdut 4 puncte din cauza golurilor primite mai târziu de minutul 90.

Golurile încasate de Petrolul în prelungiri

  • etapa #1, Petrolul - FC Voluntari 0-1 » Florea '90+2 
  • etapa #9, Petrolul - FC Botoșani 2-1 » Sno '90+1 
  • etapa #10, Hermannstadt - Petrolul 2-1 » Stoica '90+4 
  • etapa #11, Petrolul - Farul 1-3 » Alibec '90+4 
  • etapa #12, CFR Cluj - Petrolul 1-0 » Manea '90+1 
  • etapa #14, Universitatea Craiova - Petrolul 2-1 » Rivaldinho '90+1

„Îi «rezolvăm» pe toți în prelungiri!”

La finalul eșecului de pe „Ion Oblemenco”, antrenorul Nicolae Constantin a părut disperat de problema pentru care nu are încă o soluție: „Cred că adversarii noștri n-ar trebui să se mai chinuie să dea gol în 90 de minute. Să aștepte prelungirile, că îi «rezolvăm» noi pe toți! Tot se vorbește de legea compensației, că se va întâmpla și invers. La noi nu e cazul... 

Te gândești după astfel de meciuri la explicații. Iei faza să vezi cine și ce a greșit. Nu cred că e lipsă de concentrare, e ghinion, e o frică de a obține puncte. Nu-mi pot explica. Trebuie să muncim și să așteptăm următorul meci, altceva nu avem de făcut”.

0 goluria marcat Petrolul în acest sezon după minutul 90

Daniel Chiriță: „Ți-au făcut manevră, Gabi!” » Era cu Tamaș la pahar când înjura suporterii Petrolului și a spus tot la GSP Live: „Lumea trebuie să știe”

>

Citeșțe mai multe știri de acutalitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.