Liga 2

CSA Steaua încă speră la promovarea în Liga 1: „Să lăsăm TAS să decidă”

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  luni, 17 octombrie 2022

CSA Steaua a revenit pe primul loc 1 în Liga 2, după 3-0 cu Progresul Spartac, într-un meci din etapa a 10-a.

Deși formația roș-albastră, care aparține de MApN, nu are drept de promovare la finalul acest sezon, Adi Popa, mijlocașul „militarilor” spune că încă speră că s-ar putea găsi o soluție.

VIDEO Adrian Popa: „Trăim cu speranța că vom obține dreptul de a promova”

„Nu putem știi. Noi, jucătorii, trăim cu speranța că la final poate vom beneficia de acest drept. Nu ține de noi. Ce ține de noi am făcut pe teren. 

Mai departe, e partea celor din conducere sau din Minister. Vrem să fim pe primele două locuri și după aceea să lăsăm TAS să decidă. Trăim cu speranța că se va schimba Legea Sportului și să beneficiem la final”, a declarat Adi Popa la finalul partidei jucate la Clinceni.

În mod normal, toți fanii ar trebui să fie într-o singură parte. Dorința mea cea mai mare e să fie doar o echipă, la un moment dat. Oricare ar fi aceea. Suporterii ar fi de neoprit 

- Adrian Popa

VIDEO Daniel Oprița: „Nu trebuie să ne relaxăm, nu suntem încă în play-off”

Și antrenorul Daniel Oprița a vorbit despre posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze în acest sezon.

„Trebuie să ne asigurăm locul de play-off. Mai departe vom vedea. Până nu mă văd în play-off, nu ne relaxăm. Se poate întâmpla orice, campionatul e foarte strâns. Noi încercăm să ne facem treaba la fiecare meci”, a declarat Daniel Oprița.

CSA Steaua, lider în Liga 2

După 10 etape, CSA Steaua este lider, cu 23 de puncte (7 victorii, 2 egaluri și o înfrângere). „Militarii” sunt urmați de Unirea Dej și Oțelul, cu câte 21 de puncte.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.