Liga 1

Sepsi atacă arbitrajul cu CFR Cluj: „Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring!” + Cum arată Dumitrescu după meci

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 17 octombrie 2022

După CFR Cluj - Sepsi 2-1, oficialii echipei din Sf. Gheorghe critică arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi, s-a declarat extrem de nemulțumit de arbitrajul de la Cluj, reclamând faptul că Cephas Malele nu a fost eliminat, după ce l-a lovit cu cotul pe Andres Dumitrescu.

Sepsi atacă arbitrajul lui Istvan Kovacs

„E incredibil! Nici asta nu e de roșu?! Ce trebuie să facă? Suntem la box? Haideți să ne urcăm în ring! N-a văzut Kovacs?

Dar cei din camera VAR ce făceau? Dacă nici ei nu au văzut e foarte grav. Sau poate nu au vrut să vadă. Mă întreb dacă era invers ce se întâmpla. Să fim serioși, și cu VAR și fără VAR tot aia e. 

A fost un arbitraj ori fricos, ori șmecheresc”, a spus Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor.

Ce reclamă Sepsi după meciul cu CFR Cluj

În minutul 29, Cephas Malele (28 de ani) a avut prim-planul în duelul cu Andres Dumitrescu (21 de ani). În tentativa de a proteja mingea, atacantul „feroviarilor” a dus brațul în spate și l-a lovit violent pe apărător.

Istvan Kovacs a dictat inițial doar fault. După ce a văzut că arcada lui Dumitrescu sângerează, a scos din buzunar cartonașul galben. Florin Andrei și Alexandru Vodă, oficialii din camera VAR, nu au considerat necesar să îi atragă atenția „centralului”, lucru considerat greșit de Ion Crăciunescu.

„Îi sparge... Nu credeți că la noi e ca la judo? De ce să îi dea galben? Când ai dovada la fața locului că atât de mare a fost intensitatea încât a curs sânge. Este de roșu! La VAR cine e? Florin Andrei? Vrei ca Florin Andrei să îi spună lui Istvan Kovacs ceva?”, a fost verdictul lui Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unei imagini exclusive cu rana lui Dumitrescu:

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.